DANI komt koken op SpringFlower
Dag mooie Vrouw,
Ik ben Dani. Met een enthousiast team kook ik volledig vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch eten.
Lekker eten verbindt, eten op een inspirerende plek, dicht bij de natuur, geeft ruimte om helemaal te ontspannen en te genieten.
Met mijn mobiele keuken en extra voorzieningen maak ik heerlijke maaltijden voor SpringFlower
Al mijn hele leven houd ik mij bezig met het verzorgen van de innerlijke mens.
Lekker, gezond en voedend eten is de basis vanwaaruit je productief kan werken, je goed voelt, zin krijgt.
Ik hou van rond, zoeken naar mogelijkheden, nieuwe smaken combineren met oude werkende combinaties.
** Het ontbijt zal bestaan uit: lekkere havermout, bircher muesli, brood met divers beleg en kazen. En koffie & thee.
** Voor de lunch maak ik iedere dag een heerlijke soep met salade en brood met divers beleg.
** En het avondeten is de grote maaltijd met iedere dag een heerlijk toetje
** EIGEN EETGEREI MEENEMEN
Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.
Ik zie je graag op SpringFlower…
Heb je vragen voor Dani ivm allergieën dan kun je contact met haar opnemen via haar site