Be yourself

listen with your heart
shine like a diamond
A beautiful briliant star
Trust in your love
Look for it in yourself

– Peruquois –

Herinneren

SpringFlower is een gathering waarbij we ons her-inneren hoe het is om in een tribe van vrouwen van alle generaties samen het leven te vieren. We komen samen vanuit een open hart en mind met het verlangen om door deelname aan een grotere tribe we elkaar inspireren, bekrachtigen en ondersteunen. Voel je welkom als je je identificeert met je vrouwelijke essentie, non binair, agender of transgender ongeacht leeftijd, huidskleur, sexuele oriëntatie, religie of afkomst.

SpringFlower nodigt je uit een transformerende reis te maken van Rups naar Vlinder waarin je kunt samenvallen met jezelf en de levensfase waarin je je bevindt – Maagd, Moeder, Maga, Crone. Van hieruit ontstaat compassie, balans en harmonie. Je bent precies hier en nu en hoeft nergens anders te zijn.

 

Alle generaties

Om samen te vallen met je levensfase voelt dit voor de

 * meisjes om de “spring-in-het-veld” energie voluit te leven
* meiden om een stap te zetten richting jong volwassene
* moeders om een stap te zetten in de creatiekracht van het leven, los van de rol als moeder
*  maga’s om samen te vallen met de herfst fase in het leven waarbij de vruchten geplukt kunnen worden en onbaatzuchtig wijsheid en kennis  vanuit overvloed gedeeld kan worden
* crones om met gratie en compassie samen te vallen met de fase van wijsheid en verstilling. 

 

Vieren

Door met alle generaties samen te komen, elkaar te ontmoeten in liefdevolle verbinding, samen creëren, samen vieren, samen getuige te zijn van ieders ontwikkeling en deze te bekrachtigen, zal er een rijkdom aan spiegels en rolmodellen zijn en nemen we de volgende generatie vanzelfsprekend mee in sisterhood en zij ons in vanzelfsprekend het leven leven.

SpringFlower komt voort uit Lente Lorelei en Persephone waarin de basis en bedding is gelegd voor heling van de vrouwenlijn vanuit waarachtigheid en overgave aan the Divine Feminine. 

 

Seva

Binnen de tribe nemen we allemaal onze plek in en dragen we met elkaar vanuit moeiteloosheid zorg voor elkaar, de aarde, het terrein, sanitair en ondersteuning aan hetgeen ons voedt. We dragen bij aan Seva (selfless service) en zijn onderdeel van het geheel.

 

Flowers delen vanuit passie en overvloed

Voel jij dat je wilt bijdragen vanuit jouw passie, overvloed en met alles wat je in huis hebt en wie je in wezen bent dan ben je met hart en ziel welkom. SpringFlower gaat over je ware plek innemen, de enige unieke wezenlijke plek die alleen jij kunt innemen omdat deze voor jou bestemd is. Wees welkom om vanuit deze plek (flower) jouw passie, inspiratie of product te delen en samen kijken we wat klopt binnen de gathering.

 

Voel jij een diepe JA om als “flower” bij te dragen aan SpringFlower?

Stuur dan een mail naar info@spring-flower.nl, deel je verlangen en wat je raakt in de visie van SpringFlower en hoe jij zou willen bijdragen. (flowers betalen een ander entreetarief)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
20220508_SpringFlower_2223 Moeders Eren_kl