Be yourself
listen with your heart
shine like a diamond
A beautiful briliant star
Trust in your love
Look for it in yourself
– Peruquois –
Herinneren

SpringFlower is een gathering waarbij we ons her-inneren hoe het is om in een tribe van vrouwen van alle generaties samen te leven en het leven te vieren. Vanuit een verlangen om binnen een community elkaar te inspireren, bekrachtigen en ondersteunen. SpringFlower nodigt je uit een transformerende reis te maken van Rups naar Vlinder. Waarin je kunt samenvallen met jezelf en de levensfase waarin je je bevindt – Maagd, Moeder, Maga, Crone. Van hieruit ontstaat compassie, balans en harmonie in onszelf en daardoor in de wereld om ons heen. Je bent precies hier en nu en hoeft nergens anders te zijn.

 

Alle generaties

Om samen te vallen met je levensfase voelt dit voor de:

Meisjes om de “spring-in-het-veld” energie voluit te leven.
Meiden om een stap te zetten richting jong volwassene.
Moeders om een stap te zetten in de creatiekracht van het leven, los van de rol als moeder.
Maga’s om samen te vallen met de herfst fase in het leven waarbij de vruchten geplukt kunnen worden en onbaatzuchtig wijsheid en kennis  vanuit overvloed gedeeld kan worden.
Crones om met gratie en compassie samen te vallen met de fase van wijsheid en verstilling. 

Vieren

Door met alle generaties samen te komen, elkaar te ontmoeten in liefdevolle verbinding, samen creëren, samen vieren, samen getuige te zijn van ieders ontwikkeling en deze te bekrachtigen, zal er een rijkdom aan spiegels en rolmodellen/heldinnen zijn en nemen we de volgende generatie vanzelfsprekend mee in sisterhood en zij ons in vanzelfsprekend het leven leven.

Flowers delen vanuit passie 

SpringFlower nodigt uit om je ware plek in te nemen. De enige unieke plek die alleen jij kunt innemen omdat deze voor jou bestemd is. Wees welkom om vanuit deze plek jouw passie, wijsheid, kennis & inspiratie te delen met de huidige en volgende generatie.

Samen creëren we graag een boeket Flowers die willen bijdragen in de vorm van:

  • Vrijwilliger (ondersteunen bij de op-& afbouw, verwelkomen, thuis voelen en verzorgen van mooi & schoon van het geheel).
  • Inspirator (verzorgen van een inspiratiesessie/workshop voor meisjes, meiden, moeders, moeders&dochters, grootmoeders, elders, vrouwen).
  • Hoedster (hoeden van een mini tribe waarbij je dagelijks een sharing begeleid).
  • Jonge Pioniers (14 – 21 jr) die voor en met elkaar willen creëren .

Graag heten we je meer dan welkom om bij te dragen als Flower op SpringFlower en ontvangen we via info@spring-flower.nl

  • Wat raakt je in de visie van SpringFlower ? 
  • Hoe zou jij als Flower willen bijdragen ?

We organiseren op 1 middag een Tribe Markt waarbij iedereen haar (zelfgemaakte) creaties kan aanbieden, ruilen, verkopen. Maak jij je eigen kruidenbundels, smudge sticks, kleding, sieraden, kaarsen of ken je iemand waarvan je haar creaties graag in de wereld zet, neem ze mee en samen creëren we een Tribe Markt vol Verwondering….