She’s a child of Martin Luther
As a freedom fighter she
Speaks of liberation on the land
And on the sea
Her eyes are made of sunshine
And her lips are jelly sweet
Flower Child – Lenny Kravitz

 

Vanaf Imbolc, het begin van de Lente, stellen de eerste Flowers zich voor die vanuit passie, kennis, wijsheid en liefde bijdragen aan SpringFlower 2024. Iedere vrouw neemt haar plek in en samen creëren we een kleurrijk boeket & programma van overvloed & inspiratie… Welkom! 

Neem gerust af en toe een kijkje op deze pagina, want het boeket zal zich blijven verrijken met prachtige Flowers de komende periode..

Mijn naam is Elenne, ik ben mama van twee prachtige kinderen, songwriter, kunstenaar en stemwerker. Het is mijn grootste vreugde om de stem in te zetten als zij die verbindt, opent en heelt. Zij is mijn medicijn en helpt mij om expressie te geven aan de diepste transformaties van vrouw zijn. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten in stemwerk en om jou te mogen herinneren aan de kostbaarheid van jouw stem.

https://www.mybirthingvoice.com/
https://www.instagram.com/my_birthing_voice/

Mijn naam is Ophira. Het onzichtbare dat door het leven heen weeft komt regelmatig naar me toe en fluistert ‘alles houdt verband met elkaar’. Zo werkt de magie in het leven voor mij.
Hoe werkt dat bij jou? In deze tijden is het heel makkelijk om te verdwalen in een oceaan van gedachtes en gevoelens en niet altijd zijn ze van jouzelf. Via verschillende wegen kan je de band met jezelf versterken, door in verbinding te gaan met het vertrouwen dat in je ligt. Mijn weg is om mijn handen (in verbinding met hart en hoofd) dit werk te laten doen. Als kunstzinnig therapeut ben ik iedere dag bezig om het zelfscheppende vermogen bij de ander te raken. Wat ik mee zal nemen naar Springflower is wat ik meekrijg van de fluisteringen van het leven.

https://www.ophira.net

Mijn naam is Debby. Als moeder van Jonge Pionier Floortje, als sister, als vrouw in overgangsfase naar crone, als healer, reader, acupuncturist & systemisch coach draag ik heel graag bij aan SpringFlower. Samen met mijn lieve sister Ine, verwelkomen wij je in onze gele tent wanneer je voor jezelf of samen met je (festival)sister, dochter, moeder of oma een (duo)healing wenst te ontvangen. We werken in zuivere afstemming en zetten acupunctuur/drukpunten in met een krachtige dosis energiewerk om jullie innerlijk heelwording en verbinding te verstevigen. Sessie van ca. 30-40 minuten voor een bijzonder zachte sisterprijs. Samen met Ine geef ik ook een Inspiratiesessie ‘Heel je familielijnen’ met acupunctuur & energiewerk.

https://www.acupunctuurpurmerend.nl

Mijn naam is Ine. Ik vind mensen bijzonder mooi en heb mijn leven toegewijd om steeds diepere lagen te mogen ont-dekken en helen voor mezelf en anderen. Mijn pad ligt in het multi dimensionale energiewerk. Hoe wij alle dimensies van ons zijn, zowel hier op aarde als in de kosmos met elkaar kunnen mogen verenigen en de diepgaande heelwording die van daaruit ontstaat. Samen met mijn lieve sister Debby, verwelkomen wij je in onze gele tent wanneer je voor jezelf of samen met je (festival)sister, dochter, moeder of oma een (duo)healing wenst te ontvangen. We werken in zuivere afstemming en zetten acupunctuur/drukpunten in met een krachtige dosis energiewerk om jullie innerlijk heelwording en verbinding te verstevigen. Sessie van ca. 30-40 minuten voor een bijzonder zachte sisterprijs. Samen met Debby geef ik ook een Inspiratiesessie ‘Heel je familielijnen’ met acupunctuur & energiewerk.

https://www.iedereenkanhelen.nl

Mijn naam is Emmie. Lentekind, dochter uit drie, moeder van drie, leef ik voor de drie-eenheid. In onze tribe neem ik je graag mee naar het centrum van jezelf. Waar sta jij? In het leven, in jouw proces, in je gevoel. Door te delen kom je dichter bij jouw waarheid. Je kunt me ook vinden op de markt met de helende geuren van Altearah bio en andere producten om jou in je kracht te zetten.

https://www.hetgoedeleveninpraktijk.nl
https://www.deschool-centrumvoorverbinding.nl

Mijn naam is Eve. Ik breng mijn Drummedicijn. Ik hou van het Leven, van de Moeder Aarde waarin mijn wortels verbinden met het magische van het bestaan. Werkelijk jezelf zijn en blijven ontdekken wat dat is, heeft mijn leven gevormd en verdiept. Ik inspireer graag in die zoektocht. Mijn intentie voor Spring Flower is het leven mee te vieren, met dans en zang en ritme. Samen zijn aan het vuur, in de cirkel, op het gras onder de bomen, met zingende stemmen in het bos. Een Tribe om in te herinneren hoe we samen kunnen zijn, waar we als vrouwen van alle leeftijden samen voorbeelden zijn voor elkaar. De drums zet ik graag in om samen de plek en elkaar te eren en te vieren. Oerakel Drummedicijn: De drums en ratels, die ook te leen zijn, maak ik zelf, in verbinding met Spirit, de Grote Moeder en het magische web.

https://www.oerakel.nl

20230507 SpringFlower 7328 Linnet kl

Mijn naam is Linnet en ik verbind vanuit mijn passie en werk heel graag door middel van zang en muziek. Al meerdere jaren kom ik samen met mijn dochter Elisa naar springflower en ik geniet altijd zo van dit prachtige veld waar een veiligheid is waardoor iedereen in haar unieke kleur kan stralen. Tot bloei kan komen en waar we vanuit vreugde, plezier en liefde samen creëeren. In de frisse energie van de lente en de jonge meiden heb ik Elisa zien bloeien van meisje naar tiener en ik verheug me om ook dit jaar weer samen met iedereen de magische momenten van muzikaal samenzijn te beleven

Ik ben Marieke Numananja en ik kom wederom met mijn twee dochters naar Springflower! Ik voel passie en liefde in het versterken van onze eigen vrouwelijke kracht, scheppingskracht, creatie kracht en het (her)vinden van onze balans, zodat iedereen met haar unieke wezen haar plek kan innemen. Hierin wil ik jullie ook meenemen tijdens Springflower tijdens het Yoni stoom ritueel. We gebruiken de ruimte en de energie om te ervaren, beleven en vooral ook herinneren hoe Moeder Natuur, het warme water vermengd met kruiden ons helpen te reinigen en te Helen. Door deze ceremonie kunnen wij vrouwen elkaar ondersteunen om in onze kracht te staan en te delen en helen. Zo veel zin om samen deze ceremonie te beleven!

https://www.innerlicht-transformatie.nl/

Mijn naam is Annet en Forta Sana is de naam van mijn praktijk voor (sport)massage en massagetherapie. Forta Sana is Esperanto voor sterk & gezond. Fysiek en mentaal sterk en gezond zijn heeft invloed op vrijwel elk aspect van ons leven en draagt bij aan ons welzijn, onze veerkracht en ons vermogen om te gedijen en te bloeien in de wereld om ons heen. De gedachte achter Esperanto, de door Ludwik Zamenhof ontworpen kunsttaal, is geworteld in het streven naar vrede, begrip en samenwerking tussen mensen van verschillende culturen en talen. Dit staat symbool voor mij en Forta Sana. Bij Springflower hoop ik vele bloemen te mogen verzorgen, misschien een beetje herschikken, de voedingsbodem wat los te maken en te voeden om daarna weer volop te kunnen groeien, bloeien èn te stralen.

https://www.fortasana.nl

Mijn naam is Ageeth en mijn passie in het leven is om mensen te fotograferen, zoals ze ZIJN, met alle emoties die daarbij horen. Om te ZIEN wat mensen beweegt en hen binnen te laten komen in mijn lens en in mijn hart.
Ik houd van OGEN, de spiegel van de ziel, ik houd van tranen, van een open blik, een schaterlach, ontroering of een verstilde mijmering.
Niets maakt mij zo gelukkig als mensen fotograferen op bijv. SpringFlower.

Mijn naam is Iris en ik zie ernaar uit je te ontmoeten op Spring Flower. Ik hou van creativiteit en in het bijzonder schrijven. Het liefst nodig ik anderen uit om hun eigen creativiteit te vinden in het pad van de pen. Deze Spring Flower geef ik samen met mijn dochter Johanna een workshop.

https://www.creatiefschrijven.nl/

Mijn naam is Johanna en ik ga dit jaar voor het eerst naar Spring Flower. Op school heb ik een mooie gedichtenbundel gemaakt en ik ben erachter gekomen dat ik heel erg van schrijven hou. Samen met mijn moeder geef ik een workshop en daar heb ik megaveel zin in!

Mijn naam is Kim en mijn passie is al twintig jaar duurzame mode!
Met de workshop ‘Liefdesbrief aan je jurk’ hoop ik deelnemers tijdens Spring Flower te inspireren bewust(er) met hun kleding om te gaan

Mijn naam is Ellie en mijn passie is om preventieve borstverzorging met alle vrouwen jong en oud te delen. Ik kom dan ook borstverzorging brengen, Hiermee gaat je borstgebied open en krijg je weer lucht en inzicht in de thema’s die spelen. Wat ik kom brengen naar Spring Flower is een massage beleving, na deze massage woel jij je lichter en opener dan voorheen.

https://www.borstenenbalans.nl

Mijn naam is Pieternel en mijn hart gaat uit naar het scheppen van een helende en voedende bedding voor verbinding en groei. In mijn werk vanuit SamenZijn.nu zet ik dit in voor (relatie)coaching, retraites, (vrouwen)cirkels, moeder-dochterdagen en ceremonies die ik faciliteer. Speciaal voor tienermeiden en hun moeders organiseer ik samen met mede-flower Charlotte Doornhein ook POWER CHICA’S, een Rites of Passage-vijfluik, met een prominente plaats voor jiujutsu in de vorm van zelfverdediging.

Ook werk ik als tekstverfijner met marketingkennis voor holistisch werkende ondernemers en organisaties bij Mevrouw Helder.

https://www.samenzijn.nu/powerchicas

https://www.mevrouwhelder.nu

Mijn naam is Bette en ik help mensen graag met het hervinden van hun kracht en doel. Dat doe ik op heel veel verschillende manieren. Samen komen en delen over wat je meemaakt, zoals in mijn vrouwencirkels, is een goede manier om je kracht terug te vinden. Orakelen en je openstellen voor je intuïtie is een goede manier om je doel terug te vinden. En dan ligt de kracht verder in oefenen van de juiste gewoonten en behulpzame gedachten. Daar help ik ook mensen bij in mijn cursus. Ik hoop dit jaar bij te kunnen dragen aan het verankeren. Door een workshop te geven over stevig staan in je eigen ruimte. Door middel van visualisatie en leuke bewegingsoefeningen gaan we de ruimte om ons heen zuiveren van negativiteit en invullen met mooie kleuren en bloemen. Ook gaan we oefenen met gronden en stevig staan. Zodat we zeker weten dat we onszelf zijn. Geschikt voor moeders en dochters.

Mijn naam is Marouska en mijn passie is dat ons vrouwelijk goud mag stromen. Door ons zelf, onze moeders, dochters en sisters. Dat we onze vrouwelijke essentie voluit mogen leven. Op Springflower, in het hier&nu, overal en altijd. Met liefde en alle opgedane levenswijsheid draag ik bij aan Springflower.
https://www.vrouwelijkgoud.nl

Mijn naam is Charlotte. Ik ben moeder van twee prachtige zonen, kinderboekenschrijfster, Schoolschrijver, jujutsutrainer en Rites of Passage begeleider. Mijn passie is het schrijven van boeken, vertellen van verhalen en begeleiden van kinderen. Het is prachtig om jongeren te raken en in beweging te krijgen in hun denken en doen. Tijdens SpringFlower wil ik vrouwen en meisjes uitnodigen om mee te doen aan samoeraitraining en het vuur in henzelf hoog op te laten laaien. We zullen verhalen delen en jujutsutechnieken oefenen in twee inspiratiesessies voor verschillende doelgroepen. Moeders & dochters (basisschool leeftijd) zullen in koppels grenzen verleggen en komen allebei in hun kracht te staan. Sisters (van 14 – 104 jaar) leren zichzelf te verdedigen en hun eigen ruimte in te nemen. Dit jaar zal ik op het SpringFlower festival samen met Pieternel een mini-tribe voor moeders & dochters begeleiden. Soms zijn we met de groep in zijn geheel, soms splitsen we de groep op in een groep moeders en een groep dochters. De dochters zijn dan onder mijn hoede. Pieternel en ik vormen een hecht en bevlogen team: wij verzorgen samen Rite of Passage zondagen voor moeders & dochters: de Power Chica’s.
https://www.charlottedoornhein.nl/
https://samenzijn.nu/powerchicas/

Mijn naam is Carla en mijn passie in dit leven is ook mijn missie hier op aarde, namelijk mijn licht te laten stralen, naar mezelf en anderen. Op Springflower doe ik dat door fijne massages en healing te geven om zodoende weer bij te dragen aan een fantastisch festival!
Wil je meer over mij weten? Kijk maar op https://www.praktijkpaarselotus.nl. Ik ont-moet je graag.

Mijn naam is Suzanne en ook dit jaar ben ik er weer met mijn edelstenen, blauwe lotus en vuurspulletjes. En mocht je even de boel de boel willen laten, dan kan je bij mij fijn komen knutselen. Er komt van alles mee voor krachtstokken, dromenvangers, buideltjes, etc.
Mocht je zelf iets moois hebben om te knutselen, neem maar mee.
En natuurlijk gaan we jullie weer voorzien van iets moois met vuur.

https://suusspirit.nl

Mijn naam is Heleen Sunshine, zonnekind en moeder van Pionier Bregje, de jongste flower van mijn drie kinderen en sister van twee broers. Mijn passie is verbinden vanuit het hart en mijn reis is op weg naar heel en één zijn (ik heb mijn naam niet voor niets gekregen). Zoals de zon ons overdag verwarmt en zowel licht als schaduw brengt, zo brengt het vuur licht en warmte in de nacht en kunnen we ons niet alleen warmen aan de vlammen, maar ook onze eigen schaduw erdoor laten transformeren.
Bij SpringFlower hoed ik samen met enkele andere vurige zielen het vuur, zodat we ons kunnen opladen, laten inspireren, verwarmen, dansen, onze angst overwinnen, liefde, passie en verhalen kunnen delen.

In mijn werk gebruik ik energie op een andere manier. Ik zet kinesiologie in voor verandermanagement bij mensen, transformatie van patronen en het laten stromen van de energie zo als bedoeld. Geen open vuur in mijn praktijk, maar wel enthousiasme en passie.
Ik kijk er enorm naar uit om zoveel mooie kleinkinderen, dochters, moeders en grootmoeders te ontmoeten rond het vuur bij Spring-Flower. Voel je welkom

https://www.kinesiologieamsterdam.nl

Mijn naam is Nienke en mijn missie is mensen zich er bewust van maken dat je niet alleen biologisch kunt eten, maar je ook natuurlijk kunt verzorgen. Onderdeel daarvan is het betaalbaar houden van biologische verzorging, zodat er voor elke portemonnee mogelijkheden zijn. Mijn producten zijn op de markt van SpringFlower te vinden en daarnaast bied ik graag de mogelijkheid om met elkaar te delen over de Overgang. Speciaal voor vrouwen die door de Overgang heen zijn, er midden in zitten en waarbij het zich binnenkort aandient. We zullen ervaringen met elkaar delen en er is aandacht voor oplossingen voor de verschillende klachten.

http://www.moiranatuurvrouw.nl/

Mijn naam is Rita en mijn passie is om het heilige in het alledaagse te ontdekken, te vieren en over te dragen. Het gaat bij mij vaak over ‘welkom zijn’ en je eigen pad vinden.
Ik ben VuurVrouw en deel mijn liefde voor het Vuur graag met anderen in ceremonies. Deze liefde voor het Vuur kom ik ook graag brengen bij Spring Flower samen met andere Vuurhoedsters. Het liefst ga ik samen met jullie allemaal over het Vuur springen.

Mijn naam is Zoë. Vanuit mijn passie om samen met mooie zielen te ZIJN en hen te herinneren aan hun eigen essentie, zal ik dit jaar aanwezig zijn op Spring Flower! Als klein meisje speelde ik al graag met edelstenen en was ik veel buiten te vinden. Liefde voor de natuur zat er al vroeg in. De unieke combinatie van edelstenen met aromatherapie (m.n. door het maken van Flow Sieraden) was voor mij de start van Flow Oils. Inmiddels komen er bij Flow Oils verschillende dingen samen: Aromatherapie, edelstenen, massage, coaching en begeleiding. Alles met als uitgangspunt: meer Flow en Bliss in het leven!  Je kunt bij mij langskomen om lekker te snuffelen tussen de edelstenen, zelfgemaakte sieraden en biologische etherische oliën. Daarnaast kun je ook zelf je eigen creaties komen samenstellen en maken, om je te herinneren aan in je eigen intentie tijdens en na Spring Flower.
https://www.flow-oils.nl

Mijn naam is Sylvia. Geboorte geven is Sacred, ook als het totaal anders is gegaan dan je wilde. Deel je bevallingsverhaal in de moedercirkel en ervaar de helende kracht van herkenning. Er is ook ruimte voor 1:1 healingsessies. En prachtige gevederde sierraden om je eigen Veerkracht te beandrukken.

Mijn naam is Janneke en ik draag voor het derde jaar bij als Elder aan SpringFlower. Ik vind het heerlijk om Agnes en het hele veld te ondersteunen en iedereen is altijd welkom bij mij voor een kopje thee en een luisterend oor, Om Shanti!

Ik ben Femke, moeder van twee mooie meiden en één prachtige zoon. Tijdens Springflower inspireer ik jou om je via het Afstemmen Bewust te worden van Contact met jezelf en al die mooie mensen om je heen. Met je moeder, dochter en andere Springflowers! Ondersteund door muziek, meditatie en oefeningen met beweging en dans richten we ons op het samen ZIJN. Zodat de verbinding tussen jullie wordt verdiept en de levensenergie in jou weer meer gaat stromen. Geniet van wat contact ‘hebben’ met jou doet, open je hart en laat de zon in jou weer meer schijnen. Zo komt er ruimte om jouw wensen, behoeften en ideeën te verwezenlijken. Als logopedist help ik ouders om vanuit het intensiveren van het contact de spraak en taal te stimuleren via het programma “Praten doe je met zijn tweeën”. Daarnaast ben ik ABC-retreat aan het opstarten waarbij ik activiteiten, vrouwenbijeenkomsten en retraites organiseer gericht op verbinding met jezelf en ontlading via meditatie, bewegen en muziek. Inspiratie haal ik uit de seizoenen en eeuwenoude ‘women wisdom’.
Mijn naam is Klaske en mijn inspiratie/motto van mezelf en voor dit festival als hoedster van een Tribe is de magie van het moment omarmen. Voor de moeders en meisjes wil ik de uitnodiging uitdragen om veel te mogen ipv te moeten en thuis te komen in jezelf. En van daaruit samen te dansen, spelen, zingen, knuffelen, delen en helen voor alle generaties