She’s a child of Martin Luther
As a freedom fighter she
Speaks of liberation on the land
And on the sea
Her eyes are made of sunshine
And her lips are jelly sweet

 

Flower Child – Lenny Kravitz

 

Flowers 2022

 

We zijn dankbaar voor alle Flowers die vanuit passie, kennis, wijsheid en liefde hebben bijgedragen aan SpringFlower 2022. Iedere vrouw nam haar plek in zodat we samen een prachtig kleurrijk boeket en programma van overvloed konden creëren.

 

Deze pagina is op Internationale Vrouwendag 2022 gestart.

Ook in 2023 zal een overvloed aan prachtige flowers jullie graag verwelkomen!

Mijn naam is Kasthury; dochter uit een vruchtbare Sri Lankaanse vrouwenlijn.
Middels verhalen, spel en dans geef ik graag uiting aan wat het meisje in mij vooral wil; vreugdevol samenZIJN! En samenkomen met zoveel prachtige meisjes, meiden en vrouwen ervaar ik als een groot geschenk. Vol verwachting met veel sprongetjes vanuit mijn hart kijk ik uit naar weer een mooie samenkomst.
Leuk als je me al eerder wil contacten! Stuur een berichtje naar kasthuryhb@gmail.com

Mijn naam is Foekje en net als afgelopen jaar bij de gathering Perséphoné zal ik weer samen met jullie en met mijn team de maaltijden verzorgen bij SpringFlower. We verzorgen drie maaltijden op een dag en zullen ook rekening proberen te houden met de smaak van jonge meiden.  www.foekjesekofood.nl

Mijn naam is Erica en mijn grootste passie is om te zingen, met en voor mensen. Om samen op reis te gaan in de muziek. Om expressie te geven aan alles wat in ons leeft, het verdriet en de vreugde, de wanhoop en de hoop, het leven en het sterven, ons bloeien en ons rusten. Het is mijn passie dat alles waar mag zijn en dat we ervan kunnen zingen. Het is mijn passie steeds dieper te verbinden, met onszelf en met elkaar, zodat we weer weten dat we één familie zijn. Ik wil graag bijdragen aan Springflower om onze verbinding te vieren en elkaar te bekrachtigen. Om muziek te maken van ons samenzijn.

Ik ben Moira Natuurvrouw en graag laat ik mensen zien hoe ze biologisch(er) kunnen leven. Door de jaren heen is het collectieve bewustzijn op dit vlak flink gegroeid. Met mijn huisgemaakte en 100% biologische verzorgingsproducten draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

www.moiranatuurvrouw.nl

Mijn naam is Louise en mijn passie om mee te doen aan Springflower: Ik voel vanuit mijn eigen jonge meidentijd een groot gemis van een zachte, veilige bedding op het gebied van verbinding met andere vrouwen, hun wijsheid, de kracht van de natuur en heilige seksualiteit. Ik wens dat mijn drie meiden, waarvan de oudste bijna 12 is, dit wel meekrijgen. Mijn kennis van planten en kruiden kan een mooi onderdeel vormen van deze bedding.
www.vruchtbaar.org, instagram: vruchtbaar_deoersprong
Mijn naam is Linnet muziek en zingen zijn de eerste expressie van mijn hart. Als ik zing wordt ik een met alles en voel ik me van liefde zelf. Zingen werkt bevrijdend en helend, verzacht en verbind. Deze liefde voor muziek deel ik heel graag met anderen in voorstellingen, eigen liedjes, zangcirkels, trainingen en workshops. Samen zingen brengt zoveel vreugde en ontroering. Ik kom heel graag naar Spring-Flower om samen met andere vrouwen en meisjes te verbinden via zang en muziek.
Zodat we onze stemmen en harten kunnen openen in een liefdevol en vreugdevol samenzijn.

Ik ben Ophira en werk als Vaktherapeut beeldend (kunstzinnig therapeut) in Amstelveen

Vrouwen jong en oud bij elkaar is magic and beyond! Zeker in het veld van SpringFlower. Vorig jaar op Persephone mocht ik voelen hoe kloppend het voor mij is om hier samen met alle mooie vrouwen te zijn. Met elkaar delen, voelen, ervaren, dansen, zingen, drummen, dobberen, verhalen vertellen, zijn en ga zo maar door. Dat brengt een mooi en gigantisch lichtveld/krachtenveld met zich mee en een enorme verbinding op macro niveau. Zó fijn vind ik het altijd om elkaar te kunnen horen en vooral om elkaar te kunnen zien vanuit onze divine-being en het veld van heling samen te versterken. Ik kom dolgraag met al dat ik ben om space te geven aan ‘The field of remembering who we are’.

www.ophira.net

Mijn naam is Jolanda

Een grote passie in mijn leven is de adem. Zelf heb ik een breatharian life style en voed ik mezelf met adem en prana. De levensenergie die hierdoor,  door mij ervaren wordt voelt als pure magie. Het raakt en het roert me en maakt me zo dankbaar en nederig. Vanuit dit ervaren zet ik ademreizen en workshops neer. Adem je mooiste leven. De intentie die vanuit mij meegaat in de ademreizen met meestal de verbonden adem is teruggaan naar je grootsheid, in zachtheid en pure zelfliefde. Herinneren wie je in essentie bent. Met de uitnodiging dat alles er van jou totaal mag zijn. Dat je alle overvloed op elk vlak waard bent. De eigen intentie is natuurlijk altijd leidend. Ik kijk er enorm naar uit je daar te ontmoeten.

Fb / insta Jolanda Valk Ademcoach

Mijn naam is Mai en ik word heel blij van de eerste sneeuwklokjes in het jaar, vuurtjes stoken, dobberen, de seizoenen, vrijen, draken en eenhoorns, samen zijn met mijn (bloed en soul)tribe, mijn twee prachtige zonen, scharrelen, wandelen in de bergen, dieprode volle wijn, pure chocolade, bomen. Mijn eerste ervaring met de voorlopen van SpringFlower (Lente Lorelei) was alsof ik een magische deur door was gestapt een totaal andere wereld in – zintuiglijker, kleurrijker, organischer, trager, speelser, tijdloos, inclusief, gelaagder, stromender – welke tegelijkertijd als een her-innering voelde. Alsof ik thuiskwam in iets dat groter was/is dan mijzelf. Een warm bad, met plek voor alles wat is, het mooie, lastige, weerbarstige, confronterende, emotionele, vreugdevolle, blije, ontroerende, verlangende, spannende, moedige, verlegene. Die paar dagen hebben heel veel in beweging gezet als ook mij in een rijke verstilling en vertraging gedompeld.
Het is tijd om Moeder aarde, Oceaan moeder te eren, en met haar onze eigen vrouwelijke kracht! Tijd om tevoorschijn te komen en schaamteloos de prachtige vrouwen te zijn die we zijn, in alle onze veelkleurigheid en diversiteit!

Mijn naam is Christa en mijn passie in het leven is natuur en oorspronkelijkheid van leven. In
alle rauwheid en echtheid. Waar het voorheen een reis in de wereld was,
is het nu veel meer een reis naar binnen geworden. Naar de baarmoeder,
de vrouwelijke pool, het lichaam waar onze ziel woont, sensualiteit en
de kracht van het vrouwelijke.
Mijn intentie om bij te dragen aan SpringFlower is om die kracht weer
voelbaar te maken, wakker te maken, voor alle vrouwen van alle
leeftijden. Die ontdekkingsreis maken we samen. Thuiskomen in je lijf en
het levenselixer weer over je land te laten vloeien.
www.sacredwoman.nl

Mijn naam is Suzanne en vanuit een gewijde plek in mij, zal ik hoedster zijn van de Sacred Space van SpringFlower. Vanuit liefde, eerbied en toewijding, in verbinding met hemel en aarde en al wat leeft, zal ik zorg dragen voor deze heilige en gewijde plek. En hier veelal te vinden zijn. Opdat wat tot oorsprong wil komen, tot oorsprong mag komen. En zichtbaar en voelbaar mag worden in het moment. In verbinding met SpringFlower, zal ik deze heilige en gewijde plek met bezieling vorm geven, haar hoeden en zorg voor haar dragen. Opdat het Mysterie dat SpringFlower bezielt, zichtbaar en voelbaar zal zijn ..

‘Ik maak zichtbaar wat onzichtbaar is.
Ik tover, betover, werk met magie ..
Het mysterie betovert en komt tot mij,
Ze onthult wat voelbaar is.

Ik maak deel uit van het Mysterie en al wat in haar leeft.

Langzaam onthult zij,
Haar Ziel”.

Mijn naam is Jetske en mijn passie is plezier; genieten; spelen met kinderen en het kind in de volwassene uitnodigen; liefdevol leven; groeiende wijsheid; worden wie je bent, liefst zo authentiek mogelijk!
Nieuwsgierig? Welkom op mijn website www.sterreke.nl

Ik ben Ingela en het is mijn passie om jou bewust te maken van jouw authenticiteit door middel van het geven van inzichten in blinde vlekken en overlevingspatronen. Samenkomen met vrouwen van alle leeftijden op SpringFlower creëert een veld waarbij het voor mij gaat over het her-inneren van de vrouwelijke tribe wijsheid en deze te bekrachtigen voor de volgende generaties. ingela.nl 

Ik ben Ageeth en mijn passie in het leven is om mensen te fotograferen, zoals ze ZIJN, met alle emoties die daarbij horen. Om te ZIEN wat mensen beweegt en hen binnen te laten komen in mijn lens en in mijn hart. Ik houd van OGEN, de spiegel van de ziel, ik houd van tranen, van een open blik, een schaterlach, ontroering of een verstilde mijmering.
Niets maakt mij zo gelukkig als mensen fotograferen op bijv. SpringFlower.

Mijn naam is Eve en ik draag graag bij aan Lentebloem/Springflower met mijn liefde en passie voor de drum. Het drummedicijn delen met vrouwen en met name meisjes is bijzonder. Door de eeuwen heen gebruikten vrouwen de drum en dat voel je als je in verbinding met vrouwen drumt. Waar soms de woorden ontbreken is de drum een heerlijke manier om je uit te drukken, om op te laden of juist tot rust te komen. Drummen is ook een feestje, om je leven en het samenzijn met elkaar te vieren.

www.oerakel.nl

Mijn naam is Janneke en ik draag graag bij aan dit prachtige sprankelend avontuur om de vrouwen kracht,  de yin energie de wereld in te zetten !! Graag wil ik mijn steentje bijdragen door creatief te zijn met haken (harten maken en versieren) en iedereen is welkom in mijn caravannetje voor een kopje thee of een luisterend oor !! Wees welkom !!
Mijn naam is Corine en het is mijn passie verbinding te inspireren op alle lagen en alle facetten van het vrouw zijn, met als doel bewuste belichaming en kunnen zijn met wat is in het moment. Spring Flower biedt hiervoor een prachtig inspirerend platform, dat uitnodigend is voor meisjes en vrouwen. Het brengt alle generaties samen waardoor we elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en helpen herinneren.
Ik draag graag mee om dit vorm te geven

Mijn naam is Suzanne. Edelstenen kunnen in deze tijd van verandering helpen bij het fijn houden van je eigen energie. Als armband, ketting, eentje om mee te knuffelen of om naast je te leggen met slapen. Kom spelen en voelen en wie weet mogen ze met jou mee naar huis. Ook kan er het hele weekend geknutseld worden. Dromenvangers. Krachtstokken. Verzin maar. Lekker uit je hoofd en in het nu.
suusspirit.nl

Mijn naam is Sara. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met al deze flowers een bloementuin te creëren en onze liefdevolle zaden de wereld in te sturen. Sinds ik mama ben van mijn dochter is er een hele nieuwe wereld voor me open gegaan. Ik ben me helemaal gaan nestelen in mijn vrouwelijke kwetsbare kracht en daar is zoveel moois te ontvangen.
Samen met haar maar ook met heel wat andere moeders en dochters ga ik op onze ezel weide prachtige verbindende avonturen aan. We ontdekken in de moeder dochter activiteiten hoe het is om meisje/vrouw te worden en te zijn. We creëren samen rituelen en ceremonies om onszelf en elkaar steeds dieper en zachter  te ont-moeten.  Dit alles krijgt vorm in moeder dochter verwendagen, retreats, celebration days, cirkels, workshops en zweethutten.
Ook tijdens deze 4 dagen neem ik je graag mee in een helend moeder dochter bloemen ritueel.

Mijn naam is Mika. Het leven hier op aarde zie ik als een GIGA-speeltuin: wij zijn hier geloof ik gekomen om álles te ervaren! Zowel het donker als het licht. Dat betekent dus: omgekeerd aan een boom hangen, lekker heen en weer slingeren, om vervolgens keihard op de grond te vallen! AU! Opstaan… en weer doorgaan. That’s life. I love it!  Ik vind het heerlijk een paar dagen het leven te vieren op Springflower, om daar jongere en oudere versies van mijzelf in de ogen te kijken. Door alle jaren yoga & meditatie ben ik rustiger geworden, maar het spelende meisje verlaat mij nooit! Die wil DANSEN, die wil muziek maken, zingen en vrij zijn. Dus… laten wij samen dansen, muziek maken, zingen en vrij zijn! Heb je behoefte aan even rust en aarden? Kom dan bij mij.

 

Mijn naam is Margareta en mijn passie is magie te brengen in het dagelijks leven, via godinnen beelden, rituelen en holistische coaching. Mijn intentie voor SpringFlower is cirkels te creëren en te verbinden. Ik voel mezelf en voed mezelf doordat ik me in “jouw”herken. Ik breng kleur en oer-vertrouwen.

www.oerart.com

Mijn naam is Janneke en de naam van mijn dochter is Joekje. Joekje is gegrepen door de echtheid, de verbinding, dat waar alles welkom is, de liefde en de verbinding van het samen zijn in een Tribe. Persephone, nu SpringFlower weeft als het ware mee aan haar basis, daar waar haar thuis is. De afgelopen jaren is mijn reis steeds dieper naar binnen gegaan, het is het ophalen geweest van mijn heilige stervenskracht, mijn aardebewustzijn, het licht opgehaald in het donker, als het ware een lotus, diep geworteld in de aarde, in de modder. Om tevoorschijn te komen als lotus, als flower is Heilige Levenskracht nodig. Jezelf herinnerend wie je ten diepste bent, de wereld in brengen. Daar is misschien wel meer moed voor nodig dan sterven. Het leven leven, het leven door je heen laten stromen en jezelf in alle lagen verwelkomen. In liefde. www.sacredlifeforce.nl

Mijn naam is Mura. Ieder van ons is drager van liefde, kennis, wijsheid en bewustzijn. In de huidige wereld zijn we steeds meer vervreemd van het overdragen van kennis, elkaar inspireren, om het beste in jezelf boven te halen, elkaar te steunen en te voeden. Juist wij vrouwen (niemand uitgezonderd) zijn uitdragers hier van. Wij zijn de gidsen naar een nieuwe tijd en een nieuw bewustzijn. Mijn passie is iedere dag weer, en zeker tijdens SpringFlower, om jou te inspireren, te helpen, kennis te geven en om de inspirator te zijn in jou wereld. Gewoon door te zijn wie je bent in je pure vorm. Zodat jij, als een steentje in de stille vijver, de inspirator kunt zijn voor de mensen rondom je. Mijn grootste bron van kennis en inspiratie is het sjamanisme; de oudste spirituele stroming hier op onze aarde. Zij bevat alle liefde, kennis en bewustzijn en hoeft enkel nog een beetje vertaald te worden naar het Nu omdat we lange tijd vergeten waren dat ze er was.
www.centrumlumos.nl

Mijn naam is Charlotte. Ik ben moeder van twee prachtige zonen, Kinderboekenschrijfster, Schoolschrijver en Jujutsutrainer. Mijn passie is het schrijven van boeken, vertellen van verhalen en lesgeven aan kinderen. Het is prachtig om jongeren te raken en in beweging te krijgen in hun denken en doen. Ik heb jarenlang lessen en workshops gegeven op scholen en sportscholen in Nederland en het Caraïbisch gebied. Ik voel sinds vorig jaar sterk de wens en behoefte om uit de gebouwen te gaan en mijn lessen in een nieuwe vorm in de natuur aan jongeren te geven. Bij Agnes van Maanbloem heb ik de training gevolgd tot facilitator Rite of Passage. Voor een Rite of Passage moeder-dochter weekend heb ik een bijzonder ritueel en challenge ontworpen: samoeraitraining. 

Tijdens SpringFlower wil ik moeders & dochters in koppels uitnodigen om mee te doen aan samoeraitraining. Thema’s die we gaan doorvoelen zijn buitenkant versus binnenkant, respect, dapper zijn, eerlijk zijn, loslaten (moeders), talenten en toekomstdromen (dochters). Het is een interactieve training waarbij we verhalen zullen delen en staande jujutsutechnieken zullen oefenen. Meisjes en moeders leren zichzelf te verdedigen en hun eigen ruimte in te nemen. Uiteindelijk laten de moeders hun dochters figuurlijk en fysiek los. Dochters mogen uitbreken en hun eigen weg bewandelen.

www.charlottedoornhein.nl

Mijn naam is Annelies en mijn passie is het leven DANSEN en jou uitnodigen je Ziel te belichamen! Ik hou van de Natuur en dat wat ze spiegelt. Met blote voeten op de aarde, luisteren naar dat wat mij beweegt. Tijdens SpringFlower is het mijn missie om een WEB van Verbinding, Vrijheid en Vreugde te weven. Waarin je welkom bent zoals je bent. Oud, jong, stijf of soepel, enthousiast of verstild. Je blije , boze, bange en verdrietige dagen.. welkom!

Uit liefde voor het leven waar alles en iedereen vanzelfsprekend oorspronkelijk onderdeel van is.We zijn hier in dit lijf op deze aarde om onze eigen wijze plek in te nemen, te groeien en te bloeien. We zijn hier om het leven te vieren in al haar vormen. Met levenservaring, ruimte, wijsheid, humor en magische muziek ben ik er om je daarin te ondersteunen, aan te moedigen en te ontmoeten! In waarachtigheid. ik verheug me, laten we dansen! Awen!

Wij zijn Ellie en Cheraina, moeder en dochter en samen hebben we Borsten en Balans opgericht. Wij willen graag iedereen kennis laten maken met Borstverzorging! Het is voor een hoop mensen nog onbekend. En dat terwijl het juist zo fijn en belangrijk is om jouw borsten te leren kennen en te verzorgen. Op SpringFlower willen we je met onze workshop een aantal manieren leren hoe je dit thuis zelf kunt doen. Ook kun je terecht met jouw vragen bij onze tent en kun je ook een 1 op 1 behandeling ervaren. Ieder lichaam is anders, zo ook iedere borst. Ontdek welke manier van verzorging bij jou past! Op www.borstenenbalans.nl  kun je al meer informatie vinden, Tot dan!

Mijn naam is Jacqueline, ik word ook graag Line genoemd. Ik ben 40, voel me springlevend en pionier de wereld graag rond. Niet in het denken te weten, maar het voelend weten ontdek ik steeds meer kracht. Met lichte energie, een creatieve geest en een fijngevoelige aanwezigheid kom ik met mensen vooral speels in beweging. Met aandacht stem ik af en tover ik (in) veilige en liefdevolle velden waar ieders creatie kracht in beweging wordt gebracht. Men ervaart mijn grondtoon als blij en vreugdevol. Sinds 2018 geef ik met Maanhuis E11F als eigen bedrijf dynamische yogalessen, kunstzinnige coachsessies, natuurbelevingen en sinds kort ook vrouwen en meidencirkels. En dat geeft heel veel energie. Ik ben dankbaar dat ik samen met andere mooie mensen op hele mooie plekken een divers aanbod mag creëren en laten ontstaan om met nog meer mooie zielen hierin te kunnen verbinden en te bewegen. Zo ook tijdens deze prachtige gathering.
mijn naam is Françoise en het is mijn passie om vrouwen liefdevol in contact te brengen met hun lichaam en hun baarmoeder. Ik help vrouwen om zich vol vrouwelijke overgave open te stellen voor de kracht van de baarmoeder en om contact te maken met the divine mother diep in hen – ook en juist wanneer je een zware bevalling achter de rug hebt of wanneer het zwanger worden niet zo makkelijk gaat en/of gepaard gaat met geboorteverlies. Op Spring Flower creëer ik een veilige ruimte waar je uitgenodigd wordt om naar binnen te gaan en af te stemmen op de stem van je baarmoeder. Zo stellen we haar in staat om haar verhaal te vertellen en jou duidelijk te maken welke aandacht en liefde ze van je nodig heeft. Op die manier wordt je baarmoeder een ware innerlijke guru die je kan bijstaan op de volgende stappen van jouw reis.

Mijn naam is Maria en mijn passie is om in liefde te leven. Voor mij is liefde de grootste kracht op aarde en die wil ik graag inzetten om een betere wereld te creëren. Ik ben energetisch therapeut, familieopsteller, masseur, maar vooral moeder van 2 prachtige volwassen dochters en heb ook nog 2 bonuskinderen erbij gekregen. Mijn tweede passie is reizen en ik organiseer en begeleid reizen naar met name het Midden-Oosten. Voorkeur gaat uit naar de woestijn, de stilte, de natuur. Ik ben heel graag op Springflower om de energie van de Elders mede uit te dragen en dienstbaar te zijn aan het veld.

Ik ben Ellen Alten en mijn passie is genieten. Ik vind het leven leuk en ik geniet er volop van. Mijn tweede passie is jou begeleiden naar een vreugdevol leven. Met plezier ga ik samen met jou de diepte in. Dat doe ik vanuit mijn praktijk Fountain of Bliss met reading-en healingsessies. Ik werk multidimensionaal als meervoudig Merkaba healer. Onder andere met kristallen, dolfijnen, kleurstralen, klanken en heilige geometrie. Voor meisjes en vrouwen vanaf 9 jaar tot op vergevorderde leeftijd en ook voor jullie samen; voor de optimalisatie van jullie onderlinge relatie. Ik ontmoet je graag!
www.fountianofbliss.nl.

Mijn naam is Eveline en mijn passie is vrouwen een plek te geven waar ze zich gedragen voelen, waar ze kunnen zakken in hun vrouwelijkheid. Waar ze inzichten krijgen in hun gevoelens en er helemaal mogen zijn. Ik heb met mijn dochter van 11 een moeder dochter weekend gedaan en dit heeft mij geïnspireerd om dit ritueel door te geven aan anderen. Om de moeder dochter band te versterken en de wijsheid van vrouwen door te geven.

Mijn naam is Marjolijn, ik word dit jaar 67, ontvang voor de eerste keer AOW en daarmee vangt opnieuw een nieuwe levensfase aan. Op natuurlijke wijze heb ik afscheid genomen van diverse werkzaamheden om nog meer ruimte te scheppen voor mijn diepste wezenskern. Mijn identiteit ontleen ik nu niet langer aan mijn doen maar aan mijn ZIJN. Ik kom naar SpringFlower omdat ik zielsveel hou van de inwijdingsweg, de weg naar binnen naar ons ware Zelf. Middels een klein labyrint maak ik de weg zichtbaar en voelbaar. Ik nodig je uit om haar in vertrouwen te gaan.

Mijn naam is Marieke. Weet je waar ik van ga sprankelen? Échte verbinding! Het klinkt zo simpel, maar voor mij was het een hele uitdaging. Jaren geleden begon mijn zoektocht vanuit een diep verlangen naar verbondenheid. Ik zocht het buiten mezelf. Vele avonturen en omzwervingen later richtte ik me naar binnen. Dankzij yoga, via mijn lijf en adem, leer(de) ik me verbinden met mezelf en van daaruit met het leven en anderen. Verbondenheid vergelijk ik met knetterkauwgom: lekker, kleurrijk, spetterend en magisch!
Ik kijk ontzettend uit naar Springflower! Samen aarden, zijn, groeien en bloeien. Wat een heerlijke manier om ons te verbinden als vrouwen onder elkaar! Super wanneer ik daar aan bij kan dragen met Moeder-Dochter-Yoga (Tante-nicht, Oma-kleindochter of welke verbindingsvorm dan ook. Iedereen is welkom). Als duo werk je samen op de mat en in de lucht. Zo stimuleer je op een speelse manier de communicatie, het vertrouwen en de verbinding. Een tof yoga avontuur waarin je samen op ontdekking gaat, voelt, ademt en vooral heel veel plezier maakt!
theconnectionkit@gmail.com

My name is Stefania. Born in a feminine skin, out of a Sicilian women lineage, I am a woman.
Being, moving, expressing from my sensual, intuitive, fluid body. A body that has become the most trusted messenger of my inner world. And it is here I dream to invite you. Deep into the magic of our imaginative, perceptive, sensing and moving body. Into the wondrous landscape of our feminine creative core, into the ancient wisdom of our womb, our tubes, our ovaries. Present within our animal body, journeying from mother wound into mother gift, from being loyal to the suffering of our ancestors, into being loyal to our own brilliance, daring to take our place and receive their support. We are the maiden, the mother, the destroyer, the wise woman. All alive in us to be tasted, embodied and expressed. It is in this richness, in the richness of our juicy realm, that what is ours to be woven into life, is treasured. It is from this inner depth that the truth of our core, the longings and desires, the seeds of our being are “wombing” their thread into the ocean of the Great Feminine.
www.resonantia.nu www.wombing.net

Mijn naam is Pieternel. Spaceholding door het creëren van een warme, veilige bedding is wat ik dolgraag doe; ik kijk er dan ook naar uit om dit (onder andere als tribehoedster) op dit prachtige multigenerationele feest te gaan doen. Leven in vertrouwen en volgens de wijsheid van de natuur zijn mijn leidraad. Zo heb ik met mijn gezin een jaar gereisd en leef ik sindsdien als thuisonderwijzer (unschooler) het dagelijks leven met mijn kinderen. De processen die hiermee gepaard gaan helpen me – naast de opleidingen die ik volgde – in mijn persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen jaren voel ik dat ik mijn plek als verbinder, communicatiedier en inspirator steeds makkelijker inneem. Als Mevrouw Helder help ik holistisch werkende ondernemers om de essentie van hun authenticiteit, passie en meerwaarde onder woorden te brengen. Bij GezinsGeluk begeleid ik samen met mijn lief stellen in hun relaties en ouders in hun ouderschap. Ook faciliteer ik twee keer per maand vrouwencirkels en regelmatig retraites en workshops, altijd voorzien van bloemenweelde. https://www.gezinsgeluk.nu

Mijn naam is Carla en ik ervaar mijn passie als ik masseer en  mijn helende energie mag laten stromen om zo de levensenergie in jou aan te vullen of te activeren. Ik word helemaal blij op een veld vol flowers, klein of groot, jong of oud. De kennis en levenswijsheid die ikzelf als klein meisje, jonge vrouw, vrouw in haar herfst en moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 2 kleindochters heb opgedaan mag ik delen. Dit doe ik door afgestemd te zijn op jou tijdens de massage of healing, of de combinatie die er ontstaat. Jouw helemaal te laten ontspannen, zacht laten worden, of intense spanningen en emoties los te laten tijdens een honingmassage. Ik ont-moet je graag!

Praktijk Paarse Lotus – Energetische therapieën en massages

Mijn naam is Cora. Geboren parelduikster. Waar ik ook ga of sta, ik duik graag de diepte in, op zoek naar de magische wereld die in elk van ons verscholen zit. Ik houd ervan om harten te openen en mensen te verbinden: met de natuur; met elkaar, met zichzelf, met hun lichaam, en bovenal met dàt wat Groter is dan wij zelf. Als één van die verbindingen zoek is, is er onbalans en valt er iets te herstellen. Dát is het vlak waar ik graag werk. Of dat nu is als watergietster in de zweethut; als procesbegeleider bij ceremonies; als (vrijwilligers) coördinator op festivals; of als moeder van mijn twee prachtige kinderen, er zijn vele jasjes die mij daarbij passen. Ik kom (samen met mijn dochter Ronja) naar Springflower om gewoonweg te Zijn, en met een gezonde dosis aarde en humor bij te dragen aan een liefdevolle bedding.

Mijn naam is Charissa, moeder van 4 zonen en eigenaresse van “De Godin in Jezelf” (atelier voor ceremoniële & fantasierijke kleding). Ik ben een creatieveling op vele vlakken.
 Spiritualiteit gaat als een rode draad door mijn leven. 20 jaar geleden ben ik begonnen met cursus en workshops geven op het gebied van natuurlijke hekserij, tarot, kleurenmagie en chakra’s. Vooral het werken met vrouwen kracht heeft mij diep geraakt en gevormd. 
 Vanaf 2010 ben ik meer lichaamswerk gaan doen d.m.v. meditatieve dans (5 ritmes, movement medicine) en dat wat in mij leefde kreeg expressie in de dans. Muziek en beweging maakt het leven vloeiend, stromend en vernieuwend. 
Tarot is voor mij een steunpilaar die mij telkens opnieuw leert te kijken naar alle mogelijkheden die de mens in zich heeft en deze mogelijkheden te herkennen en erkennen.
 Ik ben gecertificeerd vuurloop instructor, vind het heerlijk om te poi-en en DJ al meerdere jaren op Lorelei Vrouwenfestival

Mijn naam is Judith. Mijn passie is om het leven ten volle te beleven. Ik zoek graag de verdieping en de verbinding met mezelf en anderen. Mijn missie is om van de gewone dingen in het leven iets moois te maken. Ik deel graag plezier en speelsheid met anderen, door samen te dansen of mooie dingen te maken. Ik geef yoga en dansexpressie aan kinderen, waarbij ik kinderen uitnodig om zichzelf te verwelkomen precies zoals ze zijn. Ik begeleid hooggevoelige kinderen en hun ouders en ga daarbij op zoek naar de kwaliteiten die in iedereen aanwezig is. Ik werk ook graag creatief met kinderen. Mijn intentie is om tijdens Springflower moeders en dochters op een speelse manier verbinding te laten ervaren tijdens dans en yoga. Ik zou ook graag meisjes en vrouwen willen uitnodigen om iets moois met speksteen te maken.

www.dezilversteen.nl

Mijn naam is Judith, welkom door de poort bij een Muze in het Veld van Openheid & Overvloed, aan de basis van diverse ervaringen & smaaksensaties m.b.v. de elementen aarde, wind, water èn vuur. Geheel vrij(blijvend) & persoonlijk, individueel e/o in workshopvorm.
Mijn naam is Noer. Meer en meer voel ik mijn verbinding met de natuur, het spelen en loslaten. Op SpringFlower kom ik om samen het meisje te vereren en haar in al haar bloeiende groeiende schoonheid te omarmen. Ik ben nu bijna afgestudeerd als dans- en bewegingstherapeut aan de Hogeschool in Heerlen en breng die aandacht voor de expressie van het lijf graag mee. Laten we samen dansen!!
Mijn naam is Mandy en mijn passie is liefde voor het leven, verbinding, liefdevolle aanraking en oprechte aandacht. Met een overstromend hart verwelkom ik jou graag in mijn Spring Flower tempel waar ik je heerlijk in de watten leg met een liefdevolle energetische massage, een prachtige wombhealing of wombblessing of maak een bijzondere reis met de speciale Spring Flower Reblossom sessie.  Je bent Welkom

Mijn naam is Raquel. Al dertig jaar geef ik als ceremonieleidster en verhalenverteller onderricht over de Bloedmysteries, de transformatie mysteries die alle vrouwen in hun leven doormaken. Ik herinner vrouwen eraan dat ze heilig zijn, Sacred. Tijdens een initiatieritueel met vrouwen uit de Noord Amerikaanse inheemse cultuur leerde ik hoe ik als vrouw mijn cyclus kon synchroniseren met de maan cycli en met de cyclus van andere vrouwen. Ik leerde dat de geheime kracht van vrouwen te maken heeft met zusterschap, met een onvoorwaardelijke onderlinge verbinding. Maar ik leerde ook dat in onze westerse samenleving zusterschap niet vanzelfsprekend is. Dat vrouwen soms moeite hebben om elkaar ten diepste te vertrouwen. Ik zie het als mijn taak om dit vertrouwen en de onderlinge verbinding tussen vrouwen te herstellen. Ik gebruik daarvoor Ceremonie: o.a. de Zweethut en de Moonlodge-ceremonie, Sacred Storytelling and Ritual Performances. Van 2016 tot en met 2019 was ik een van de organisatoren van Nederlandse Kiva en op dit moment ondersteun ik de Europese Kiva familie bij het organiseren van de Duitse Kiva. Mijn website: raquelhaug.nl is binnenkort (eind mei) in de lucht.

Mijn naam is Rachelmet de Franse uitspraak. Ik ben (klein)dochter, zus en moeder. Ik draag met liefde bij aan Springflower met en passie voor het systemisch werk waarbij ook het sjamanisme een plek heeft. Ik houd van het spel en de onverwachtse wendingen in deze magische wereld van opstellingen. Ik voel me een bruggenbouwster tussen verschillende werelden, moeiteloos stap ik van de ene in de andere en vanuit diverse perspectieven onderzoek ik, voel ik, (be)leef ik, ja samen met de ander, in verbinding, altijd is het de verbinding die ik zoek. Eerst met mezelf, daarna met de ander. In het levenswiel begeleid ik bijzondere opstellingen waarin mijn drum en ratel mee doen. Je vindt mij in een diversiteit aan hoedanigheden, als leerkracht, trainer, workshopgeefster op festivals waarin ik ieder het grotere systemische (speel)veld graag laat ervaren en zodoende bijdraag aan iets dat groter is dan jezelf. Met liefde draag ik bij aan een zachte bedding in afstemming met levenslust en humor. Ik kijk ontzettend uit naar SpringFlower, naar ZIJN, samen, verbinden, spelen, lachen, huilen, doen en laten. Ik ontmoet je graag. www.rachelnaron.nl

Mijn naam is Charlie (18 jaar) en ik ben non-binair. Mijn grootste passie in het leven is toneelspelen. Inleven in een personage, improviseren en een geweldig eindstuk neerzetten vind ik geweldig! Het improvisatiedeel wil ik graag delen bij Spring Flower. Een andere passie van mij is verbinding zoeken met kinderen en jongeren en les geven aan hen. Bij Spring Flower zal Siblinghood neergezet worden. Hier kunnen tieners met elkaar praten, advies geven en vragen, luisteren, lachen, huilen en meer. Ik gebruik bewust “sibling” in plaats van “sister”, omdat ik graag inclusief wil zijn naar andere non-binaire mensen en zij die het allemaal nog niet zeker weten. Hier zal ook tijd aan besteed worden tijdens Siblinghood!
Ik kijk er ontzettend naar uit en met vragen over bijvoorbeeld de LHBTI+ gemeenschap, kan je altijd bij mij terecht!

Mijn naam is Ana. Ik ben echt op ontdekkingsreis. Van de één op andere dag had ik ineens geen werk meer. Na 15 jaar sta ik aan een nieuw begin. Ik leg de verbinding voorbij taal, tijd, ruimte en dimensies. In afgestemdheid geef ik door en laat me leiden naar wat er geboren mag worden. Mijn passie is door te geven en voor te leven dat wij allen diep verbonden zijn met alles. Dat wij samenvloeien, stromen, afstemmen, verstillen, herschikken, weven, omarmen, verzachten, spelen, dansen. Onszelf en elkaar permissie geven om er te zijn met al wat is. Ieder van ons van onschatbare waarde. Ieder op haar eigen plek. Dat maakt mij blij. Hoofd in de lucht, voeten in moeder Aarde, ons liefdevolle hart als kompas, ons water, onze ademhaling, onze baarmoeders… With every breath we claim and own our divine wisdom. Wij hebben alles in ons, wat een veelzijdigheid en potentie

Mijn naam is Audra White  en ik heb meer dan twintig jaar ervaring met hatha en ashtanga yoga. Ik heb de principes van astrologie geïntegreerd in mijn eigen spirituele reis, wat een transformerende en helende combinatie bleek te zijn. Ik gebruik nu samen met mijn yoga- en astrologielessen oude geneeswijzen om anderen verder te helpen in hun emotionele, mentale en lichamelijke welzijn tijdens de uitdagingen van deze moderne tijd.
Ik ben een gecertificeerde yogadocent met meer dan 200 uur geregistreerd bij Yoga Alliance. Ik ben onder de indruk van de ‘tribe’ van een vrouwelijk netwerk met focus op het inbedden van rituele praktijken gebaseerd op de elementen aarde, vuur, water en lucht. Ik gebruik deze basisprincipes zelf om mijn eigen intuïtie te voeden. Ik ben zeer enthousiast om een ​​plek te vinden waar generaties vrouwen bij elkaar komen om hun ervaringen, kwaliteiten en hoop voor onze collectieve toekomst te delen. Ik ben Amerikaans en spreek Nederlands. Alhoewel, ik soms gebruik maak van mijn privé-vertaalsters, mijn kinderen. Mijn dochters zijn enthousiast om mee te doen, het is namelijk de eerste keer dat we samen kamperen.

Mijn naam is Esmeralda. Naar Springflower zie ik uit om daar met alle vrouwen een ritueel van 4 dagen te leven. Het samen in moeiteloosheid laten ontstaan dat wat het veld vraagt.
Ook in de slaaptent met vrouwen verblijven, met elkaar leven, kneuteren, met de groep eten, daar geniet ik van. Het is fijn om mee te dragen, mee bedding en energie te geven. Op deze gathering zal ik mede een ritueel doen rondom woorden vinden voor vrouwen die dit leven geen dochter hebben gebaard. Ik ben vrouw, dochter, kleindochter, energetisch moeder, zuster, priesteres van Godin. Ik ben healer, energetisch reiniger.  Ik werk 1 op 1, doe huisreinigingen, bedrijfsreinigingen, en landschapshealing. Mijn motto is samen helen, samen spelen, samen delen. In ons achterhuis in Princenhage, Breda,  bouwen mijn man Corné en ik eigenhandig een tempel, Licht-thuis. Op dit moment geef ik er o.a. doorgaande vrouwencirkels (er is nu plek). Ik zet me in onze tempelruimte – en overal – in om de tempelenergie neer te zetten van het goddelijk vrouwelijke. Om deze uit te breiden, en te bekrachtigen.  www.jijstralendebloem.nl