She’s a child of Martin Luther
As a freedom fighter she
Speaks of liberation on the land
And on the sea
Her eyes are made of sunshine
And her lips are jelly sweet

Flower Child – Lenny Kravitz

 

Flowers 2023

 

Welkom en maak kennis met de Flowers die vanuit passie, kennis, wijsheid en liefde bijdragen aan SpringFlower 2023. Iedere vrouw neemt haar plek in zodat we samen een prachtig kleurrijk boeket en programma van overvloed creëren.

Mijn naam is Ageeth en mijn passie in het leven is om mensen te fotograferen, zoals ze ZIJN, met alle emoties die daarbij horen. Om te ZIEN wat mensen beweegt en hen binnen te laten komen in mijn lens en in mijn hart. Ik houd van OGEN, de spiegel van de ziel, ik houd van tranen, van een open blik, een schaterlach, ontroering of een verstilde mijmering.
Niets maakt mij zo gelukkig als mensen fotograferen op bijv. SpringFlower.

https://goo.gl/photos/u8yQ6JbWKXUGH8346

Mijn naam is Kim en mijn passie is al twintig jaar duurzame mode!
Met de workshop ‘Liefdesbrief aan je jurk’ hoop ik deelnemers tijdens Spring Flower te inspireren bewust(er) met hun kleding om te gaan

Mijn naam is Maria. Ik ben een van de Crones op het SpringFlower festival. Mijn passie is leven in Liefde! Mijn tweede passie is reizen naar en door woestijnen, vooral in het Midden-Oosten. Ik ben een echt mensenmens en vind het heerlijk om aan dit festival te mogen bijdragen. Zeker ook als verse oma!  De vrije, blije energie van de meisjes geeft mijn innerlijk kind ook de ruimte geeft om er volledig te mogen zijn. Ik zal een workshop Bronkaarten geven en ondersteunend zijn voor de Hoedstersgroep. Ik kijk er naar uit jullie weer te ontmoeten!!

www.mariavendrik.nl

Ik ben Margaretha van Oerart. Ik breng vrouwen terug bij hun oerkracht. Er is een oud Chinees gezegde, als vrouwen hun kracht terug vinden, gaan er bergen verzet worden.  Die tijd is nu aangekomen. In mijn inspiratiesessie weven we ons web, met de  kracht van yang, de kracht van verbinden….creativiteit….autonoom zijn.  Terwijl jij haakt en jezelf inbrengt, hoor je hoe we ooit uit de geschiedenis geschreven zijn. Terwijl je haakt en jouw draad jouw creatieve proces vormgeeft, maak jij  contact met, hoe jij  jouw plek terug in kan nemen.

oerart.com.

Mijn naam is Emmie en mijn passie in het leven is mensen te helpen stappen te zetten op hun pad. Ik zet me graag in voor een betere wereld. Met respect voor alle levende wezens.

Mijn intentie om bij te dragen aan Springflower is om te ondersteunen bij een fijne bedding, een samen-zijn waar we met een glimlach in ons hart op terugkijken.

Mijn naam is Roos. Verwondering. Sensualiteit. Verbinding. Volledig vrouw, moeder en mens op aarde zijn. Met Sensual Yoga breng ik tijdens het festival een ruimte om naar binnen te gaan, jouw lichaam als anker te voelen en jouw kracht, levensenergie en sensualiteit te belichamen.
www.jara.nl & www.sensualyoga.nl

Mijn naam is Moira. De natuur kan alles en is er voor iedereen die haar wijsheid wil gebruiken. Op Springflower laat ik jullie kennismaken met etherische oliën en gaan we samen op onderzoek om te zien wat die voor je kunnen doen.

www.moiranatuurvrouw.nl

Mijn (ziele)naam is Marieke Numananja en ik kom met mijn twee dochters naar Springflower! Mijn passie en liefde in het leven is het versterken van onze eigen kracht, scheppingskracht, creatie kracht en het (her)vinden van onze balans, zodat iedereen met haar unieke wezen haar plek kan innemen. Wat ik graag wil bijdragen aan Springflower is de ruimte en de energie om te ervaren, beleven en vooral ook herinneren…..hoe Moeder Natuur en kruiden ons helpen en wij vrouwen elkaar ondersteunen om in onze kracht te staan.

http://www.innerlicht-transformatie.nl/

Mijn naam is Melanie en mijn passie in het leven is genieten van het nu met alles wat er is. Graag inspireer ik mensen om het leven te omarmen, er van te leren en te genieten.
Mijn intentie op SpringFlower is om met de stoelmassage vrouwen bewust te laten voelen welke energie er is gestagneerd en wat er wil stromen en handvatten geven hoe dat te doen.

Mijn naam is Christa en mijn passie in het leven is natuur en oorspronkelijkheid van leven. In alle rauwheid en echtheid. Waar het voorheen een reis in de wereld was, is het nu veel meer een reis naar binnen geworden. Naar de baarmoeder, de vrouwelijke pool, het lichaam waar onze ziel woont, sensualiteit en de kracht van het vrouwelijke. Mijn intentie om bij te dragen aan SpringFlower is om die kracht weer voelbaar te maken, wakker te maken, voor alle vrouwen van alle leeftijden. Die ontdekkingsreis maken we samen. Thuiskomen in je lijf en het levenselixer weer over je land te laten vloeien.
www.sacredwoman.nl

Mijn naam is Bette en mijn intentie is om vrouwen te doen beseffen hoe krachtig ze zijn en hoe mooi. En hoe jonger meisjes zich hiervan bewust zijn, hoe minder ze (hopelijk) worden beinvloed door de grote “beauty”industrie die vrouwen het tegenovergestelde verteld. Daarbij probeer ik vrouwen en meisjes te laten weten dat ze nooit alleen zijn. Dat er altijd een vrouw (zuster/moeder/grootmoeder) is voor je.

Mijn naam is Ophira en mijn passie in het leven is samen uitzoeken waar het leven voor jou/voor mij over gaat, dat wat er echt toe doet. Op springflower gebeurt er veel magie. Om deze iets meer te ervaren en in jezelf te verankeren bied ik voor de jonge vrouwen (15 t/m 25 jaar ong) een inspiratie sessie. Via meditatie of stilte openen we een ‘sacred space’ (een plek die we samen creëren waar we ons mens-zijn kunnen toelaten en in ons zelf kunnen verdiepen, een plek waar je nieuwsgierig naar jezelf kunt zijn) zodat je jouw innerlijke beelden, de magie in jouzelf, ervaren kan en zo je eigen schoonheid vindt/ziet. Na deze reis ga je jezelf eren en gaat ieder voor zich een altaar maken. Daarvoor neem ik allerlei verschillende materialen mee zodat je ook echt in je scheppende krachten kunt stappen en het kunt bekrachtigen.

www@ophira.net

Mijn naam is Anita en ik breng wat de kracht is en kan zijn van Zelfacceptatie en Zelfliefde; iets wat in onze cultuur niet zo gebruikelijk is. Zorgen voor anderen en daarbij jezelf wegcijferen, is veel meer de norm. Voor jezelf kiezen en erop vertrouwen dat je dan pas echt goed voor een ander kunt zorgen, is iets dat ik heel graag wil delen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat liefde en goede zorg voor jezelf de wereld in bloei kan zetten.

Voor informatie of vragen mail me gerust

;Anitaoudijk@vathorstnet.nl

Mijn naam is Eve. Ik ben Aarde vrouw en Drummedicijn. De onvoorwaardelijke liefde en de uitbundigheid van het leven ervaar ik vooral in contact met alles wat leeft en natuurlijk is. Steeds dieper wortelen in de Grote Moeder en verbinden met de magie van het bestaan, leert mij in overgave steeds vrijer te zijn, steeds meer mezelf. Werkelijk jezelf zijn en ontdekken wat dat is, is mijn missie die ik uitdraag met vrouwencirkels, in contact met aarde magie en drummedicijn. Mijn intentie voor Spring Flower is het leven mee te vieren, met dans en zang en ritme. Samen zijn aan het vuur, in de cirkel, op het gras onder de bomen, met zingende stemmen in het bos. Een Tribe om in te herinneren hoe we samen kunnen zijn, waar we door de generaties heen samen voorbeelden zijn en inspiratie bij elkaar ontdekken. De drums zet ik graag in om met de meiden en de moeders elkaar te eren en te vieren.

De drums en ratels, die ook te leen zijn, maak ik zelf, in verbinding met spirit, de grote moeder en het web van onvoorwaardelijk levensliefdelicht. www.oerakel.nl

Mijn naam is Brechtje en mijn passie is om te leven vanuit mijn ware natuur. Het leven is daarin mijn grootste leraar. Een zielenmissie van mij is de vrouwelijke kracht vanuit haar oorsprong voelbaar te maken in de wereld. Voor mijn zelfrealisatie pad beoefen ik z’n 18 jaar de alchemie van Life Projects methode. En leidt het Life Projects centrum Nederland waar ik verschillende alchemie trainingen geef. Ik draag graag bij aan springflower met mijn diepte, helderheid, wijsheid en speelsheid. Ik vind het belangrijk om alle generaties: de meisjes en vrouwen in aanraking te laten komen met hun natuurlijke bron van vrouw-zijn.

www.brechtjeschoofs.nl www.lifeprojectsnederland.nl

Mijn naam is Alma en ik voel me dankbaar dat ik dit jaar als Flower een bijdrage mag leveren aan SpringFlower. Mijn kracht is bedding geven in cirkels en in rust verbonden blijven met de ander en met mezelf. Dan kan de energie stromen en daar kan ik ontzettend van genieten. Dan merk ik ook dat “het klopt”, zo fijn! Jarenlang heb ik in Zwolle Rode Tentcirkels gehoed en ook heb ik geassisteerd in vrouwentrainingen. Binnen het Greenspirits Festival ben ik lid van het kernteam en samen met een team lieve mensen hoed ik daar de Moeder Aarde Tempel. Dus bij mij mag je gewoon even lekker ZIJN met alles wat in je is.  Nadat de vader van mijn kinderen vijf jaar geleden overleed en ik bezig was met zijn laatste verzorging, voelde ik dat dit werk mijn roeping is. Dus mijn vermogen om rust en bedding te creëren zet ik nu in bij families in en rondom Wezep die een geliefde zijn verloren.  www.almaliora.nl

Mijn naam is Janneke en als elder kom ik heel graag dit prachtige festival ondersteunen waar nodig is. www.herbergvanlicht.nl 

Ik ben Joekje en mijn passie is creatief bezig zijn. Het is de manier waarop ik mijn gevoelens uit kan drukken, en het is iets waarvan ik energie krijg, het is een deel van mij. Voor mij is springflower een plek waar ik me thuis voel en mezelf kan zijn. Ik vind het leuk om ook iets bij te dragen en daarom wil ik graag het creatief bezig zijn en het gevoel dat ik er bij krijg overbrengen en anderen laten ervaren hoe je je gevoelens kan uiten door middel van creatief bezig te zijn.

Mijn naam is Charlotte. Ik ben moeder van twee prachtige zonen, Kinderboekenschrijfster, Schoolschrijver en Jujutsutrainer. Mijn passie is het schrijven van boeken, vertellen van verhalen en lesgeven aan kinderen. Het is prachtig om jongeren te raken en in beweging te krijgen in hun denken en doen. Ik heb jarenlang lessen en workshops gegeven op scholen en sportscholen in Nederland en het Caraïbisch gebied. Ik voel sinds een paar jaar sterk de wens en behoefte om uit de gebouwen te gaan en mijn lessen in een nieuwe vorm in de natuur aan jongeren te geven. Rite of Passage van de Australiër Arne Rubinstein kwam op mijn pad en daarin viel eigenlijk alles samen. Voor een Rite of Passage weekend heb ik een bijzonder ritueel en challenge ontworpen: samoeraitraining. Tijdens SpringFlower wil ik moeders & dochters in koppels uitnodigen om mee te doen aan samoeraitraining en het vuur in henzelf hoog op te laten laaien. We zullen verhalen delen en jujutsutechnieken oefenen. Moeders & dochters (basisschool) zullen grenzen verleggen en komen allebei in hun kracht te staan. Moeders & dochters (middelbare school) leren zichzelf te verdedigen en hun eigen ruimte in te nemen: dochters mogen uitbreken en hun eigen weg bewandelen.
www.charlottedoornhein.nl

Mijn naam is Caja. In de natuur kom ik thuis, op een speelse, zachte en vooral nieuwsgierige manier kan ik daar uren rond dwalen. Voor mij staan wij als mens niet los van de natuur en zodra ik mij liefdevol verbind met alles om mij heen en naar mijn innerlijke stem luister, kunnen mijn dromen, wensen en diepste verlangens ontwaken. Ik kijk uit om samen met alle (jonge) meiden ons te verbinden met de natuur en vol nieuwsgierigheid alle elementen te zien, horen, ruiken en proeven. Stap voor stap ontdekken wij onszelf en onze prachtige vrouwelijke zachtheid en kracht. www.dereizendecoach.nl

Mijn naam is Carla en ik ervaar mijn passie als ik  masseer en  mijn helende energie mag laten stromen om zo de levensenergie in jou aan te vullen of te activeren. Ik word helemaal blij op een veld vol flowers, klein of groot, jong of oud. De kennis en levenswijsheid die ikzelf als klein meisje, jonge vrouw, vrouw in haar herfst en moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 2 kleindochters heb opgedaan mag ik delen. Dit doe ik door afgestemd te zijn op jou tijdens de massage of healing, of de combinatie die er ontstaat. Jouw helemaal te laten ontspannen, zacht laten worden, of intense spanningen en emoties los te laten tijdens een honingmassage. Ik ont-moet je graag! http://www.praktijkpaarselotus.nl/

Mijn naam is Sara en mijn passie is paarden en eigenlijk hou ik van alle dieren. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn zoals het maken van kaarsen. Ik draag graag bij aan SpringFlower door mezelf te zijn en ik hou van dingen organiseren.

Mijn naam is Teresia en mijn passie in het leven; is leven vanuit mijn essentie mijn oorspronkelijke zelf, wie ik in wezen ben. en daar nodig ik de ander ook graag toe uit. Dat is dan ook mijn bijdrage aan het spring flower festival.  www.praktijksamsara.com

Mijn naam is Jetske en ik ben een speelse, creatieve, doorleefde en wijs geworden vrouw, moeder van Tara (23). Mijn passies zijn Spelen met Muziek & StrandKunst. StrandKunst geeft me de plek waar ik altijd naar heb verlangd. Bijzonder dat mijn creaties niet alleen mij blij maken maar de weg naar velen weten te vinden. Het is ook telkens weer een feestje om met jonge kinderen (soms samen met een groot/ouder) te zingen, spelen, dansen en muziek te maken. Mijn bijdrage aan SpringFlower is mijn grote wijze hart! Daarnaast neem ik jullie graag mee in de natuur om daar te Spelen met Muziek! www.sterreke.nl

Mijn naam is Stefanie en mijn passie in dit leven is stralen & genieten van alle mooie mensen, wezens en natuur om ons heen, en mij hiermee te verbinden en door te laten inspireren. Ik draag bij aan springflower door mezelf te zijn, en te stralen samen met de mensen daar!

Mijn naam is Salina, vernoemd naar een oude Griekse maangodin. Ik groeide op van bloemenmeisje naar wilde kruidenvrouw en heb onderweg allerlei mooie en soms minder mooie lessen mogen ‘oogsten’ over vrouw-zijn en over de natuur. Mijn werk, dat ik vorm geef onder de naam ‘Moonflower’ gaat over het herverbinden met de wijsheid van cyclisch leven, dat weerspiegelt wordt door het ritme van de natuur, de maancyclus en onze innerlijke cyclus als vrouw. Ik ga met veel liefde en passie op de SpringFlower gathering mijn kennis delen over de vrouwelijke cyclus, waarbij ik (jonge) vrouwen meeneem in een reis door de vrouwelijke hormooncyclus, vruchtbaarheid en de innerlijke seizoenen.

Ik ben op instagram te vinden als @Salina.Moonflower Website is nog onder constructie…

Mijn naam is Linda, mijn passie is het bekrachtigen en ondersteunen van vrouwen, moeders en meisjes. Met als focus het zakken in hun lijf en vrouw-zijn en van daaruit te leven. En precies dat is ook mijn persoonlijke reis op deze aarde.

Met mijn liefdevolle aanwezigheid geef ik bedding voor dat wat er gevoelt en gehoord wil worden en een plek wil krijgen. Ik kijk er naar uit om tijdens SpringFlower deze bedding te geven als hoedster van een mini-tribe. En in een bad van vrouwenenergie te stappen, te spelen, zakken en verbinding te maken met jong en oud.

www.hetpurehart.nl (deze is op het moment bezig aan een vernieuwing)

Mijn naam is Janneke, Unwind & rewild, ik struin graag op blote voeten over de aarde. Dat is mijn grootste passie, het leven, ten volle leven, verwilderd samen gevallen met de natuur. Het herinneren van de oorspronkelijkheid, mijn oorspronkelijkheid, jouw oorspronkelijkheid.
Op Springflower is mijn intentie te vieren, spelen en genieten met alle jonge meiden, groot en klein, jong en elder. Als aardevrouw breng ik een veld van liefde, vertraging en veiligheid, diepvoelend, afgestemd tot het in essentie klopt.

Mijn naam is Nurania, Nurania betekent “Zij die Licht geeft”. Inspiratie in wat ik leef is: “Leven met een Open Hart”. “Flower” te zijn op Spring Flower Gathering staat in verbinding met mijn ZIJN, de ZachteKracht van Liefde en Licht . De Magie van Groeien, Bloeien… Samen ons Ziel laten stralen.

Hoi ik ben Sanne en ik hou van tekenen, creatief bezig zijn en ik hou van de zon en het bos. Ik wil mee doen aan SpringFlower om ervaringen te delen en op te doen samen met iedereen.

Ik ben Suzanne. Edelstenen, vuur en buiten zijn is waar ik blij van word. Afgelopen keren stond ik met mijn edelsteenwinkeltje op de gathering. Maar dit jaar vraagt SpringFlower iets anders. Mijn aanWezigheid inzetten voor een ieder die even weg wil van alles en zonder iets te hoeven, kan zijn. Voor mij is dat met knutselen. Mijn tent zal dit jaar open zijn, om te komen hangen en creëren, vanaf de dagopening tot wanneer ik ga slapen.

Mijn naam is Judith. Als één van de vele Flowers probeer ik zoveel mogelijk vanuit de vrouwelijke energie te werken, vanuit verbinding en met zachte kracht in het grotere Zijnsveld. Ik ben een beweger, een natuurlijke spaceholder en meestal ben ik -als geoefende shapeshifter- overal & nergens te vinden. Hierbij ervaar ik mijzelf vaak als een Muze in het Veld, waarbij ik enorm kan genieten van de ontelbare creaties van het Leven, die door mij worden ontvangen & ook weer doorgegeven. Verder voel ik mij nogal gedreven zo niet zeer gepassioneerd in het streven naar duurzaamheid, (interculturele) samen-werking en een inclusieve samenleving. Daarnaast speel ik graag met hout & vuur, en tover daarbij ook nog het lekkerste eten en de heerlijkste hapjes uit de oven.

https://www.garudatrainingen.nl/bezieling-inspiratie/

Mijn naam is Betty en ik deel tijdens SpringFlower heel graag hoe ontspannend en waardevol het kan zijn om samen met je dochter en met elkaar yoga te ervaren. Door dieper contact te maken met je lichaam, te voelen van binnen wat er leeft en gezien wil worden… en vandaar uit te spelen en te bewegen! Ik voel hoe waardevol het is om met vrouwen samen te komen, te zakken en te zijn in alle fases van het vrouw-zijn. Dat is waar mijn vuur van aan gaat en wat me regelmatig ontroert. Wekelijks begeleid ik zwangere vrouwen via yoga en ontspanning ter voorbereiding op de bevalling en de nieuwe fase die komen gaat, geef ik Rebozo rituelen, ouder & kind yoga workshops en moedercirkels. Ik kijk er naar uit om samen met jullie bij Sping Flower contact te maken met onszelf & elkaar, speels & vreugdevol het leven te vieren.
www.studiomoederenkind.nl

Mijn naam is Pieternel. Spaceholding door het creëren van een warme, veilige bedding is wat ik dolgraag doe; ik kijk er dan ook naar uit om dit (onder andere als tribehoedster) op dit prachtige multigenerationele feest te gaan doen. Mijn dochter Sofie (bijna 12) zal me vergezellen. Leven in vertrouwen en volgens de wijsheid van de natuur zijn mijn leidraad. Zo heb ik met mijn gezin een jaar gereisd en leef ik sindsdien als thuisonderwijzer (unschooler) het dagelijks leven met mijn kinderen. De processen die hiermee gepaard gaan helpen me – naast de opleidingen die ik volgde – in mijn persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen jaren voel ik dat ik mijn plek als verbinder, communicatiedier en inspirator steeds makkelijker inneem. Als Mevrouw Helder help ik holistisch werkende ondernemers om de essentie van hun authenticiteit, passie en meerwaarde onder woorden te brengen. Bij SamenZijn.nu begeleid ik samen met mijn lief stellen in hun relaties. Ook faciliteer ik twee keer per maand vrouwencirkels in Nijmegen en regelmatig retraites en workshops, altijd voorzien van bloemen.

www.samenzijn.nu  en www.mevrouwhelder.nl

Mijn naam is Charlie. SpringFlower heeft mij heel erg geholpen in het vinden van mezelf en het accepteren en houden van wie ik ben. Het is een plek waar ik mezelf mag zijn, zonder oordeel of schaamte. Dit wil ik graag doorgeven aan andere jongeren/jonge mensen en een soortgelijke veilige haven te zijn en creëren voor hen. Het is (naar mijn ervaring) fijn om een veilige plek te hebben met leeftijdsgenoten. Dit is wat ik met liefde wil bijdragen aan SpringFlower.Een grote passie van mij is verbinding maken en processen in mezelf te starten en doorheen te gaan. Daarnaast vind ik het geweldig om te zien hoe anderen door processen heengaan en hierdoor helemaal kunnen transformeren! Ik houd ook heel veel van knuffels!! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mijn ouders gaven mij de naam Linnet. De Linnet bird is een kleine zangvogel en toevallig of niet, sinds ik jong ben is zingen altijd de eerste expressie geweest van mijn hart. Als ik iets spannend vond, me boos voelde, verdrietig of juist blij was. Ik maakte er een liedje van en zong erover. Ik voel me heel dankbaar dat ik er mijn werk van heb mogen maken. Het observeren en verwerken van de wereld en mijn eigen binnenwereld in liedjes en theater zijn als ademen. Ze geven me leven. Verbinden met muziek en zang doe ik het liefste! Graag kom ik de muziek op SpringFlower met jullie delen en vieren. En samen met mijn dochter Elisa genieten van deze prachtige samenkomst. www.linnetvanderwal.nl
Mijn naam is Jessy. Met mijn hond Ace leef ik mijn mooiste leven.
Graag draag ik bij aan een fijn samenzijn.
Tijdens het festival zal ik ondersteunen daar waar mijn hulp nodig is.

Mijn naam is Irma. Ik wens dat alle meiden en vrouwen hun kroon opzetten en krachtig innerlijk leiderschap pakken. Luisteren naar je innerlijke stem, je eigen lol vinden en je eigen wijze leven leiden. Op Springflower zal ik hoedster zijn. Ik wens dat je je welkom en thuis mag voelen met alles wat er is. Ik neem mezelf, mijn dochter Roos (9 jaar), mijn gitaar en harp en een heleboel godinnen mee.  www.irmaspit.nl  (onder constructie, binnenkort online)

Mijn naam is Jolanda en graag neem ik je mee in de magie van de adem, klank, lichttaal en op reis door jouw prachtige lichaam met een stukje verdieping in het lichaamsbewustzijn en het releasen van de psoas. Wat er bij Springflower mag ontstaan gaan we zien in flow.
Ik ben sowieso in liefde, zachtheid en aandacht aanwezig om alles echt alles van jou te verwelkomen.
Ik ben te vinden op fb Jolanda Valk Coaching en insta Jolanda Valk Intuïtief Coaching

Mijn naam is Foekje en mijn passie is om gewassen van moeder aarde om te toveren tot kleurrijke lekkere maaltijden. Het is een soort schilderen/ knutselen met eten. Ik doe dat heel graag voor grote groepen omdat het dan gezellig is met anderen samen en omdat er dan veel mensen zijn die ik kan inspireren en verrassen. Ik doe het niet alleen maar we zijn met een groep vrouwen: Sandra, Carla, Ilse, Mona, Irene en Judith en misschien nog meer. Als jullie zin hebben om mee te doen ben je van harte welkom. https://www.foekjesekofood.nl/

Dag lieve vrouw, Mijn naam is Maaike en samen met Marlies maak ik onderdeel uit van MeM retraites. Onze onderneming is ontstaan vanuit het verlangen naar verbintenis met gelijkgestemden, de wil om (jonge) moeders het belang van zelfzorg te laten ervaren en liefde voor ons gezin, onszelf en de natuur. Bij mij thuis volgen we de natuurlijke cycli van het leven, dat uit zich in het vieren van de seizoenen, de maan & de oude gebruiken, het eren van de cyclus van de vrouw, maar ook die van de man; het grootste gedeelte van mijn gezin bestaat immers uit mannen. Ik kijk ontzettend uit de SpringFlower Gathering en alle mooie en liefdevolle ontmoetingen. www.memretraites.nl

Ha lieve vrouw, mijn naam is Marlies en ik ben de andere helft van MeM retraites. Ik geef in het dagelijks leven verschillende soorten yoga en (zwangerschaps)massages en ik hou me natuurlijk bezig met het organiseren van retraitedagen voor moeders samen met Maaike. Ik word gelukkig van oprechte verbinding met een ander en die vind ik door alle mooie mensen waar ik mee mag (samen) werken. Ik wil mijn dochtertje van 2 jaar graag voorleven wat ik belangrijk vind ik het leven: verbinding, zorg voor jezelf en elkaar, respect voor de natuur en andere wezens en bovenal een leven vol liefde, speelsheid, vreugde en plezier. Ik kijk er naar uit jullie in mei te mogen ontmoeten! www.memretraites.nl

Mijn naam is Lieke en het is mijn passie om van de natuur te genieten en te verbinden met mensen en mooie gesprekken te hebben en te dansen.
Graag breng ik mijn harmonie in, bij het festival en verbind ik mensen met hun lichaam en vrije bewustzijn. Ook ga ik spelenderwijs mensen begeleiden om te leren zien zonder ogen.
Mijn naam is Eveline en ik neem je op SpringFlower graag mee in een healing sessie. Ik vraag je te gaan liggen en ik hou mijn handen boven je lichaam, soms raak ik tijdens de healing je lichaam aan. Ik kan erbij blazen, geluiden maken, klappen, of je lichaam wiegen. Tijdens de healing kan ik dingen zeggen die je kunt doen om je situatie te verbeteren, of waar klachten vandaan komen. Na de sessie kan ik daar nog verder op ingaan en uitleg geven.
ik zing, drum, gebruik klankschalen en stemvorken. Het is een ontspannende ervaring, je krijgt inzichten en voelt je energie weer stomen. Je voelt je gedragen en lichter.
Mijn naam is Anna. Ik ben Moeder van Suzanne en twee Zonen. Ik wil op dit mooie veld van verbinding, mij graag dienstbaar maken met het verzorgen en mede hoeden van de “Sacred Space” , in mijn woorden “De Heilige Plek”. Heilig is voor mij; het Leven, het nátuurlijke leven. Mijn moederschap, mijn Grootmoederschap. Het helen van mijzelf en anderen.  Vanuit liefdevolle verbinding met mijzelf en de Ander, steeds weer open zijn voor ont-wikkeling en groei. En nu, naarmate ik ouder word, is het meer en meer een bevrijdingsweg die ik ga. Ik ben niet meer een ‘spring-flower’, maar een oudere roos, door de tijd heen regelmatig gesnoeid, met een dikkere stam steviger in de grond, die steeds weer opnieuw tot bloei komt.
Met liefde ontmoet ik jullie graag. https://www.hetsymbolon.nl

Mijn naam is Tara. Mijn passie is om dingen te maken: tekenen, schilderen, knutselen. Ik ben dol op dieren en hou van koken. Het leukst aan Springflower vind ik het samen eten, samen dingen maken, en dat iedereen zichzelf kan zijn zoals die is. Mijn bijdrage aan Springflower
is mijzelf zijn en samen met anderen een fijn en gezellig samenzijn te creëren.

Mijn naam is Janet.  Wat ik kom brengen op het Springflower festival is  ten eerste mijn aarding, rust en stabiliteit.  Van nature breng ik balans in het energetisch veld. Als Space Holder zal ik dan ook mede zorg dragen voor een liefdevolle bedding. Daarnaast zal ik ook mandala’s gaan tekenen tijdens deze 4 dagen, als impressie van mijn ervaringen. Tekenen vanuit een cirkel brengt  vanzelf aarding en balans. Graag  ontmoet ik jou daar ook, dat lijkt mij zo fijn, samen creëren en genieten van hetgeen ontstaat. Vanuit het verlangen om een baken te zijn van rust voor andere vrouwen en moeders, heb ik Indigohuis opgezet. Om hetgeen ik in mijn leven heb geleerd en geïntegreerd, door te geven aan een ander. Jou helpen herinneren aan wie je werkelijk bent. Wij zijn meer dan ons lichaam, in basis zijn wij Energie. Voor mij betekent dit dat jij weer verbinding maakt met je Pure Zelf.  www.indigohuis.nl

Hallo lieve en mooie jij. Mijn naam is Mirjam. Mijn passie is te leven vanuit mijn kern/mijn oorspronkelijke staat van zijn….daar waar de Zijns- en Zielskwaliteiten: Zelfliefde, Vertrouwen, Gelijkwaardigheid, Eenheid, Heelheid en Vrijheid aanwezig zijn….ook aanwezig zijn in het Hier & Nu is mijn passie én natuurlijk mijn werk. Ik inspireer jou graag om te leven vanuit jouw kern, aanwezig te zijn én blijven in het Hier & Nu tijdens mijn inspiratiesessie “Zichtbaarheid – ontsluieren en ontmaskeren”, Ook kan je een energetische, intuïtieve massages en/of “van hoofd naar hart-sessie”(energetische boost voor lichaam, ziel, hart en geest) van mij kan ontvangen. Ik verkoop ook mijn zelfontworpen “Spiritueel / Bewust-er-Zijn Kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten”. Voel je welkom. Ik ontmoet jou/jullie graag.

My name is Gonca Gürses, a sound explorer, sound healing therapist, shamanic guide, earth keeper. My inspiration and approach to healing are deeply rooted in the Alchemy of Sounds: As I sing, I connect to the source and dissolve into the one, transmitting the sound of the universe in all forms. My passion is to bring harmony, help each other connect with our inner wisdom, hear our own truth, soul song, express, sing freely, and heal gently with the transforming energy of sounds. At the Spring Flower Festival, I am excited to contribute to the celebration of life by offering the Rite of the Womb ceremony along with the flowers. This ceremony connects us to the lineage of women who freed themselves from fear, pain, and sorrow to become the Creatresses of the world we long for our children’s children. Sisters, mothers, daughters, flowers, let’s sing, resonate together, connect with each other, align with nature, Mother Earth, and remember how we are connected, ONE. Inspire each other, blossom: celebrate life in joy and honor the women who came before us and our daughters who will come after us.
Looking forward to resonating with you, all…www.goncagurses.com

Mijn naam is Nathalie. Ik ben diep verbonden met de liefde en de wijsheid van de  aarde. Ik ben oermoeder. Ik ben het liefst omringd met kinderen om samen te  spelen, te genieten, te leren en te zijn vanuit deze bedding. Liefdevol aanraken betekent voor mij verbinding en heling. Ik vind het fijn om te magnetiseren, intuïtieve ontspanningsmassage te geven,  voetmassage te geven in de vorm van voetzonereflexologie en om Tantra massage te geven. Ook werk ik graag met de Ankh vanuit het Egyptische veld. Ik sta op het verwenveld waar ik ook juist de kinderen uitnodig.  De jongste meisjes zijn welkom in een workshop waar we elkaars voeten masseren.
Elk jaar raakt en ontroert Springflower mij. Om daar met meerdere generaties in verbinding met het heilige vuur, de elementen en in verbinding met elkaar de Godin in onszelf en elkaar uit te nodigen, te bevestigen en te eren is magisch. Ik voel me rijk te midden van al deze mooie vrouwen.  Het opent, vervult en inspireert mij.  nathalieruigrok@hotmail.com

Mijn naam is Linda en ik ben hier om te verbinden door middel van vreugde. Dat doe ik het liefst door met mijn hoepels over het veld te dansen en vol enthousiasme iedereen te inspireren mee te doen. Hoop hoop hurray!
www.hoophoophurray.com

Ik ben Anna. Ik leef voor de schoonheid van het moment, de verbinding en muziek. Ik was rondom de millennium-wisseling de eerste Hiphop-filmmaker van Nederland en maakte jarenlang met veel plezier documentaires met pubers op veel plaatsen in de wereld.  In die tijd werd ik ook verliefd op het Tibetaans Boeddhisme en het bestuderen van de ‘mind’. In een van de lange stilte-retraites aldaar kwam ik op het idee van het meditatie-kussen Yoniheaven. Nu vind ik het belangrijk om vrouwen te verleiden om te genieten terwijl ze hun spiritueel werk doen en zichzelf helen. Het zakken midden op de warmtebron helpt ons vrouwen makkelijker te ontspannen en in ons bekken aanwezig te zijn. Wat een cadeau! Mijn droom  hier op springflower is moeders en dochters bij elkaar te brengen door de Yoni als bron van energie en pret te ervaren en tegelijkertijd ontspannen te zijn met wat er gewoon is nu. www.yoniheaven.nl en www.do-mind.nl