She’s a child of Martin Luther
As a freedom fighter she
Speaks of liberation on the land
And on the sea
Her eyes are made of sunshine
And her lips are jelly sweet
Flower Child – Lenny Kravitz

 

Vanaf Imbolc, het begin van de Lente, stellen de eerste Flowers zich voor die vanuit passie, kennis, wijsheid en liefde bijdragen aan SpringFlower 2024. Iedere vrouw neemt haar plek in en samen creëren we een kleurrijk boeket & programma van overvloed & inspiratie… Welkom! 

Neem gerust af en toe een kijkje op deze pagina, want het boeket zal zich blijven verrijken met prachtige Flowers de komende periode..

Mijn naam is Elenne, ik ben mama van twee prachtige kinderen, songwriter, kunstenaar en stemwerker. Het is mijn grootste vreugde om de stem in te zetten als zij die verbindt, opent en heelt. Zij is mijn medicijn en helpt mij om expressie te geven aan de diepste transformaties van vrouw zijn. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten in stemwerk en om jou te mogen herinneren aan de kostbaarheid van jouw stem.

https://www.mybirthingvoice.com/
https://www.instagram.com/my_birthing_voice/

Mijn naam is Ophira. Het onzichtbare dat door het leven heen weeft komt regelmatig naar me toe en fluistert ‘alles houdt verband met elkaar’. Zo werkt de magie in het leven voor mij.
Hoe werkt dat bij jou? In deze tijden is het heel makkelijk om te verdwalen in een oceaan van gedachtes en gevoelens en niet altijd zijn ze van jouzelf. Via verschillende wegen kan je de band met jezelf versterken, door in verbinding te gaan met het vertrouwen dat in je ligt. Mijn weg is om mijn handen (in verbinding met hart en hoofd) dit werk te laten doen. Als kunstzinnig therapeut ben ik iedere dag bezig om het zelfscheppende vermogen bij de ander te raken. Wat ik mee zal nemen naar Springflower is wat ik meekrijg van de fluisteringen van het leven.

https://www.ophira.net

Mijn naam is Debby. Als moeder van Jonge Pionier Floortje, als sister, als vrouw in overgangsfase naar crone, als healer, reader, acupuncturist & systemisch coach draag ik heel graag bij aan SpringFlower. Samen met mijn lieve sister Ine, verwelkomen wij je in onze gele tent wanneer je voor jezelf of samen met je (festival)sister, dochter, moeder of oma een (duo)healing wenst te ontvangen. We werken in zuivere afstemming en zetten acupunctuur/drukpunten in met een krachtige dosis energiewerk om jullie innerlijk heelwording en verbinding te verstevigen. Sessie van ca. 30-40 minuten voor een bijzonder zachte sisterprijs. Samen met Ine geef ik ook een Inspiratiesessie ‘Heel je familielijnen’ met acupunctuur & energiewerk.

https://www.acupunctuurpurmerend.nl

Mijn naam is Ine. Ik vind mensen bijzonder mooi en heb mijn leven toegewijd om steeds diepere lagen te mogen ont-dekken en helen voor mezelf en anderen. Mijn pad ligt in het multi dimensionale energiewerk. Hoe wij alle dimensies van ons zijn, zowel hier op aarde als in de kosmos met elkaar kunnen mogen verenigen en de diepgaande heelwording die van daaruit ontstaat. Samen met mijn lieve sister Debby, verwelkomen wij je in onze gele tent wanneer je voor jezelf of samen met je (festival)sister, dochter, moeder of oma een (duo)healing wenst te ontvangen. We werken in zuivere afstemming en zetten acupunctuur/drukpunten in met een krachtige dosis energiewerk om jullie innerlijk heelwording en verbinding te verstevigen. Sessie van ca. 30-40 minuten voor een bijzonder zachte sisterprijs. Samen met Debby geef ik ook een Inspiratiesessie ‘Heel je familielijnen’ met acupunctuur & energiewerk.

https://www.iedereenkanhelen.nl

Mijn naam is Emmie. Lentekind, dochter uit drie, moeder van drie, leef ik voor de drie-eenheid. In onze tribe neem ik je graag mee naar het centrum van jezelf. Waar sta jij? In het leven, in jouw proces, in je gevoel. Door te delen kom je dichter bij jouw waarheid. Je kunt me ook vinden op de markt met de helende geuren van Altearah bio en andere producten om jou in je kracht te zetten.

https://www.hetgoedeleveninpraktijk.nl
https://www.deschool-centrumvoorverbinding.nl

Mijn naam is Eve. Ik breng mijn Drummedicijn. Ik hou van het Leven, van de Moeder Aarde waarin mijn wortels verbinden met het magische van het bestaan. Werkelijk jezelf zijn en blijven ontdekken wat dat is, heeft mijn leven gevormd en verdiept. Ik inspireer graag in die zoektocht. Mijn intentie voor Spring Flower is het leven mee te vieren, met dans en zang en ritme. Samen zijn aan het vuur, in de cirkel, op het gras onder de bomen, met zingende stemmen in het bos. Een Tribe om in te herinneren hoe we samen kunnen zijn, waar we als vrouwen van alle leeftijden samen voorbeelden zijn voor elkaar. De drums zet ik graag in om samen de plek en elkaar te eren en te vieren. Oerakel Drummedicijn: De drums en ratels, die ook te leen zijn, maak ik zelf, in verbinding met Spirit, de Grote Moeder en het magische web.

https://www.oerakel.nl

20230507 SpringFlower 7328 Linnet kl

Mijn naam is Linnet en ik verbind vanuit mijn passie en werk heel graag door middel van zang en muziek. Al meerdere jaren kom ik samen met mijn dochter Elisa naar springflower en ik geniet altijd zo van dit prachtige veld waar een veiligheid is waardoor iedereen in haar unieke kleur kan stralen. Tot bloei kan komen en waar we vanuit vreugde, plezier en liefde samen creëeren. In de frisse energie van de lente en de jonge meiden heb ik Elisa zien bloeien van meisje naar tiener en ik verheug me om ook dit jaar weer samen met iedereen de magische momenten van muzikaal samenzijn te beleven

Ik ben Marieke Numananja en ik kom wederom met mijn twee dochters naar Springflower! Ik voel passie en liefde in het versterken van onze eigen vrouwelijke kracht, scheppingskracht, creatie kracht en het (her)vinden van onze balans, zodat iedereen met haar unieke wezen haar plek kan innemen. Hierin wil ik jullie ook meenemen tijdens Springflower tijdens het Yoni stoom ritueel. We gebruiken de ruimte en de energie om te ervaren, beleven en vooral ook herinneren hoe Moeder Natuur, het warme water vermengd met kruiden ons helpen te reinigen en te Helen. Door deze ceremonie kunnen wij vrouwen elkaar ondersteunen om in onze kracht te staan en te delen en helen. Zo veel zin om samen deze ceremonie te beleven!

https://www.innerlicht-transformatie.nl/

Mijn naam is Annet en Forta Sana is de naam van mijn praktijk voor (sport)massage en massagetherapie. Forta Sana is Esperanto voor sterk & gezond. Fysiek en mentaal sterk en gezond zijn heeft invloed op vrijwel elk aspect van ons leven en draagt bij aan ons welzijn, onze veerkracht en ons vermogen om te gedijen en te bloeien in de wereld om ons heen. De gedachte achter Esperanto, de door Ludwik Zamenhof ontworpen kunsttaal, is geworteld in het streven naar vrede, begrip en samenwerking tussen mensen van verschillende culturen en talen. Dit staat symbool voor mij en Forta Sana. Bij Springflower hoop ik vele bloemen te mogen verzorgen, misschien een beetje herschikken, de voedingsbodem wat los te maken en te voeden om daarna weer volop te kunnen groeien, bloeien èn te stralen.

https://www.fortasana.nl

Mijn naam is Ageeth en mijn passie in het leven is om mensen te fotograferen, zoals ze ZIJN, met alle emoties die daarbij horen. Om te ZIEN wat mensen beweegt en hen binnen te laten komen in mijn lens en in mijn hart.
Ik houd van OGEN, de spiegel van de ziel, ik houd van tranen, van een open blik, een schaterlach, ontroering of een verstilde mijmering.
Niets maakt mij zo gelukkig als mensen fotograferen op bijv. SpringFlower.

Mijn naam is Iris en ik zie ernaar uit je te ontmoeten op Spring Flower. Ik hou van creativiteit en in het bijzonder schrijven. Het liefst nodig ik anderen uit om hun eigen creativiteit te vinden in het pad van de pen. Deze Spring Flower geef ik samen met mijn dochter Johanna een workshop.

https://www.creatiefschrijven.nl/

Mijn naam is Johanna en ik ga dit jaar voor het eerst naar Spring Flower. Op school heb ik een mooie gedichtenbundel gemaakt en ik ben erachter gekomen dat ik heel erg van schrijven hou. Samen met mijn moeder geef ik een workshop en daar heb ik megaveel zin in!

Mijn naam is Kim en mijn passie is al twintig jaar duurzame mode!
Met de workshop ‘Liefdesbrief aan je jurk’ hoop ik deelnemers tijdens Spring Flower te inspireren bewust(er) met hun kleding om te gaan

Mijn naam is Ellie en mijn passie is om preventieve borstverzorging met alle vrouwen jong en oud te delen. Ik kom dan ook borstverzorging brengen, Hierdoor gaat je borstgebied open en krijg je weer lucht en inzicht in de thema’s die spelen.

Ook kom ik een massage beleving brengen, na deze massage voel jij je lichter en opener dan voorheen.

Tijdens een belevings-/deel sessie ga ik met een groepje vrouwen in gesprek over huidklachten rondom de vulva, met name Lichen Sclerosus. Heb je deze aandoening, jeuk, dunne huid of een verkleurde huid rondom je vulva, je bent van harte welkom om te luisteren, te delen in een veilige omgeving. Op mijn marktkraampje bij mijn tent kun je ondersteunende producten vinden om thuis je borsten en je huid rondom je vulva te verzorgen.

https://www.borstenenbalans.nl

Mijn naam is Pieternel en mijn hart gaat uit naar het scheppen van een helende en voedende bedding voor verbinding en groei. In mijn werk vanuit SamenZijn.nu zet ik dit in voor (relatie)coaching, retraites, (vrouwen)cirkels, moeder-dochterdagen en ceremonies die ik faciliteer. Speciaal voor tienermeiden en hun moeders organiseer ik samen met mede-flower Charlotte Doornhein ook POWER CHICA’S, een Rites of Passage-vijfluik, met een prominente plaats voor jiujutsu in de vorm van zelfverdediging.

Ook werk ik als tekstverfijner met marketingkennis voor holistisch werkende ondernemers en organisaties bij Mevrouw Helder.

https://www.samenzijn.nu/powerchicas

https://www.mevrouwhelder.nu

Mijn naam is Bette en ik help mensen graag met het hervinden van hun kracht en doel. Dat doe ik op heel veel verschillende manieren. Samen komen en delen over wat je meemaakt, zoals in mijn vrouwencirkels, is een goede manier om je kracht terug te vinden. Orakelen en je openstellen voor je intuïtie is een goede manier om je doel terug te vinden. En dan ligt de kracht verder in oefenen van de juiste gewoonten en behulpzame gedachten. Daar help ik ook mensen bij in mijn cursus. Ik hoop dit jaar bij te kunnen dragen aan het verankeren. Door een workshop te geven over stevig staan in je eigen ruimte. Door middel van visualisatie en leuke bewegingsoefeningen gaan we de ruimte om ons heen zuiveren van negativiteit en invullen met mooie kleuren en bloemen. Ook gaan we oefenen met gronden en stevig staan. Zodat we zeker weten dat we onszelf zijn. Geschikt voor moeders en dochters.

Mijn naam is Marouska en mijn passie is dat ons vrouwelijk goud mag stromen. Door ons zelf, onze moeders, dochters en sisters. Dat we onze vrouwelijke essentie voluit mogen leven. Op Springflower, in het hier&nu, overal en altijd. Met liefde en alle opgedane levenswijsheid draag ik bij aan Springflower.
https://www.vrouwelijkgoud.nl

Mijn naam is Charlotte. Ik ben moeder van twee prachtige zonen, kinderboekenschrijfster, Schoolschrijver, jujutsutrainer en Rites of Passage begeleider. Mijn passie is het schrijven van boeken, vertellen van verhalen en begeleiden van kinderen. Het is prachtig om jongeren te raken en in beweging te krijgen in hun denken en doen. Tijdens SpringFlower wil ik vrouwen en meisjes uitnodigen om mee te doen aan samoeraitraining en het vuur in henzelf hoog op te laten laaien. We zullen verhalen delen en jujutsutechnieken oefenen in twee inspiratiesessies voor verschillende doelgroepen. Moeders & dochters (basisschool leeftijd) zullen in koppels grenzen verleggen en komen allebei in hun kracht te staan. Sisters (van 14 – 104 jaar) leren zichzelf te verdedigen en hun eigen ruimte in te nemen. Dit jaar zal ik op het SpringFlower festival samen met Pieternel een mini-tribe voor moeders & dochters begeleiden. Soms zijn we met de groep in zijn geheel, soms splitsen we de groep op in een groep moeders en een groep dochters. De dochters zijn dan onder mijn hoede. Pieternel en ik vormen een hecht en bevlogen team: wij verzorgen samen Rite of Passage zondagen voor moeders & dochters: de Power Chica’s.
https://www.charlottedoornhein.nl/
https://samenzijn.nu/powerchicas/

Mijn naam is Carla en mijn passie in dit leven is ook mijn missie hier op aarde, namelijk mijn licht te laten stralen, naar mezelf en anderen. Op Springflower doe ik dat door fijne massages en healing te geven om zodoende weer bij te dragen aan een fantastisch festival!
Wil je meer over mij weten? Kijk maar op https://www.praktijkpaarselotus.nl. Ik ont-moet je graag.

Mijn naam is Suzanne en ook dit jaar ben ik er weer met mijn edelstenen, blauwe lotus en vuurspulletjes. En mocht je even de boel de boel willen laten, dan kan je bij mij fijn komen knutselen. Er komt van alles mee voor krachtstokken, dromenvangers, buideltjes, etc.
Mocht je zelf iets moois hebben om te knutselen, neem maar mee.
En natuurlijk gaan we jullie weer voorzien van iets moois met vuur.

https://suusspirit.nl

Mijn naam is Heleen Sunshine, zonnekind en moeder van Pionier Bregje, de jongste flower van mijn drie kinderen en sister van twee broers. Mijn passie is verbinden vanuit het hart en mijn reis is op weg naar heel en één zijn (ik heb mijn naam niet voor niets gekregen). Zoals de zon ons overdag verwarmt en zowel licht als schaduw brengt, zo brengt het vuur licht en warmte in de nacht en kunnen we ons niet alleen warmen aan de vlammen, maar ook onze eigen schaduw erdoor laten transformeren.
Bij SpringFlower hoed ik samen met enkele andere vurige zielen het vuur, zodat we ons kunnen opladen, laten inspireren, verwarmen, dansen, onze angst overwinnen, liefde, passie en verhalen kunnen delen.

In mijn werk gebruik ik energie op een andere manier. Ik zet kinesiologie in voor verandermanagement bij mensen, transformatie van patronen en het laten stromen van de energie zo als bedoeld. Geen open vuur in mijn praktijk, maar wel enthousiasme en passie.
Ik kijk er enorm naar uit om zoveel mooie kleinkinderen, dochters, moeders en grootmoeders te ontmoeten rond het vuur bij Spring-Flower. Voel je welkom

https://www.kinesiologieamsterdam.nl

Mijn naam is Nienke en mijn missie is mensen zich er bewust van maken dat je niet alleen biologisch kunt eten, maar je ook natuurlijk kunt verzorgen. Onderdeel daarvan is het betaalbaar houden van biologische verzorging, zodat er voor elke portemonnee mogelijkheden zijn. Mijn producten zijn op de markt van SpringFlower te vinden en daarnaast bied ik graag de mogelijkheid om met elkaar te delen over de Overgang. Speciaal voor vrouwen die door de Overgang heen zijn, er midden in zitten en waarbij het zich binnenkort aandient. We zullen ervaringen met elkaar delen en er is aandacht voor oplossingen voor de verschillende klachten.

http://www.moiranatuurvrouw.nl/

Mijn naam is Rita en mijn passie is om het heilige in het alledaagse te ontdekken, te vieren en over te dragen. Het gaat bij mij vaak over ‘welkom zijn’ en je eigen pad vinden.
Ik ben VuurVrouw en deel mijn liefde voor het Vuur graag met anderen in ceremonies. Deze liefde voor het Vuur kom ik ook graag brengen bij Spring Flower samen met andere Vuurhoedsters. Het liefst ga ik samen met jullie allemaal over het Vuur springen.

Mijn naam is Zoë. Vanuit mijn passie om samen met mooie zielen te ZIJN en hen te herinneren aan hun eigen essentie, zal ik dit jaar aanwezig zijn op Spring Flower! Als klein meisje speelde ik al graag met edelstenen en was ik veel buiten te vinden. Liefde voor de natuur zat er al vroeg in. De unieke combinatie van edelstenen met aromatherapie (m.n. door het maken van Flow Sieraden) was voor mij de start van Flow Oils. Inmiddels komen er bij Flow Oils verschillende dingen samen: Aromatherapie, edelstenen, massage, coaching en begeleiding. Alles met als uitgangspunt: meer Flow en Bliss in het leven!  Je kunt bij mij langskomen om lekker te snuffelen tussen de edelstenen, zelfgemaakte sieraden en biologische etherische oliën. Daarnaast kun je ook zelf je eigen creaties komen samenstellen en maken, om je te herinneren aan in je eigen intentie tijdens en na Spring Flower.
https://www.flow-oils.nl

Mijn naam is Sylvia. Geboorte geven is Sacred, ook als het totaal anders is gegaan dan je wilde. Deel je bevallingsverhaal in de moedercirkel en ervaar de helende kracht van herkenning. Er is ook ruimte voor 1:1 healingsessies. En prachtige gevederde sierraden om je eigen Veerkracht te beandrukken.

Mijn naam is Janneke en ik draag voor het derde jaar bij als Elder aan SpringFlower. Ik vind het heerlijk om Agnes en het hele veld te ondersteunen en iedereen is altijd welkom bij mij voor een kopje thee en een luisterend oor, Om Shanti!

Ik ben Femke, moeder van twee mooie meiden en één prachtige zoon. Tijdens Springflower inspireer ik jou om je via het Afstemmen Bewust te worden van Contact met jezelf en al die mooie mensen om je heen. Met je moeder, dochter en andere Springflowers! Ondersteund door muziek, meditatie en oefeningen met beweging en dans richten we ons op het samen ZIJN. Zodat de verbinding tussen jullie wordt verdiept en de levensenergie in jou weer meer gaat stromen. Geniet van wat contact ‘hebben’ met jou doet, open je hart en laat de zon in jou weer meer schijnen. Zo komt er ruimte om jouw wensen, behoeften en ideeën te verwezenlijken. Als logopedist help ik ouders om vanuit het intensiveren van het contact de spraak en taal te stimuleren via het programma “Praten doe je met zijn tweeën”. Daarnaast ben ik ABC-retreat aan het opstarten waarbij ik activiteiten, vrouwenbijeenkomsten en retraites organiseer gericht op verbinding met jezelf en ontlading via meditatie, bewegen en muziek. Inspiratie haal ik uit de seizoenen en eeuwenoude ‘women wisdom’.
Mijn naam is Marjan en mijn passie in het leven is om me in te zetten voor de medemens. Het is mijn missie is om zo veel mogelijk mensen gebarentaal te leren. Ik ben docent Nederlandse Gebarentaal en tactiele communicatie voor diverse doelgroepen.
Op SpringFlower ga ik twee workshops geven: mini altaartje maken van een doosje voor als je – net als ik – houd van knippen en plakken. De andere workshop is gebarentaal voor jongeren (kijken naar elkaar en zonder je stem te gebruiken met elkaar communiceren).
Hoi mijn naam is Manja en in mijn atelier Manja’s Maanpaleis in Amsterdam houd ik sinds tien jaar een praktijk voor healing en reading waarbij ik veel kunstzinnige expressie in zet.
Mijn grote passies in het leven zijn kunstzinnige zelfexpressie en het begeleiden van vrouwen, kinderen, families en stellen bij het hervinden van zichzelf via innerlijk en extern onderzoek, middels schilderen, schrijven, dans, lichaamswerk, zang, rituelen, mijn heldervoelen en sharingcirkels. Op springflower neem ik jullie, moeders, dochters, oma’s, zusjes, vriendinnen, graag mee in het proces van schilderen zonder denken. Verven wat je voelt van binnenuit. Vooral dat wat spannend voelt, zoals woede. Welkom draakjes van alle leeftijden. Laten we ons vuur op het doek gooien. Tot snel!

Wij zijn May & June, een singer-songwriterduo en twee zussen. Onze muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes die gaan over het leven en zelfontwikkeling. Wij geloven erin dat muziek een verbindende factor is en door dit te delen met de wereld hopen we meer mensen in contact te brengen met hun hart, met de liefde, en daardoor met elkaar. We nemen jullie mee op reis door persoonlijke teksten over vreugde, verdriet, zelfliefde en geluk. Wij kijken er enorm naar uit om op het SpringFlower-festival te komen spelen: een plek waar liefde en verbinding volop te voelen is.

https://www.mayandjune.nl

contact- home

Mijn naam is Rachèl. Ik verwonder me graag en ben nieuwsgierig, nieuwsgierig als een kind naar het leven en naar de ander, naar jou en jouw reis. De Reis van Wijsheid begint met de Verwondering. Ik houd van de Reizen van Verwondering. Een reis van buiten naar binnen en weer naar buiten. Als een geboorte, een levensritueel, een systemisch ritueel waarin jij je plek mag voelen, ervaren en kan innemen. Als je jouw unieke plek in neemt, ervaar je flow en dans je met de liefde van het leven zelf. Een hele reis op zich, ga je mee en stap je in? Ik reis graag een stukje met je mee. Welkom in mijn Tribe waarin ons SamenZijn ons verbindt, met een lach en beweging, klank, ratel en drum.

https://www.rachelnaron.nl

My name is Stefania. Born in a feminine skin, out of a Sicilian women lineage, I am a woman, an explorer, an adventurer, a weaver. My fascination for the physical and energetic fields of life and their intertwined dance has brought me to the creation of a unique approach to Systemic Work, ‘ShamaSomatic Constellations’. Within the warm embrace of SpringFlower’s circle, shall we adventure together into the wondrous landscape of our inner feminine lands? A dance ceremony. A dive into the knowing field and the territories of our inner realm. Deep into the magic of our imaginative, perceptive, sensing and dancing body. A moving ritual, where the churches and domes of our prayers are the inner lands of our sacred body. How would I move, breathe, unfold so to enter my feminine ground, with respect and surrender? What is not jet known, felt and is waiting to be retrieved, and come into expression?
https://www.resonantia.nu
https://www.facebook.com/resonantia.nu/

Mijn naam is Anouk. Het leven draait in mijn ogen om authentieke verbinding met jezelf en de ander. We mogen leren om alles in onze kleurrijke binnenwerelden te verwelkomen, zodat de buitenwereld levendiger en meer gebalanceerd kan zijn. Stembevrijding wijst mij hierin de weg en dat breng ik graag mee naar SpringFlower.

Mijn naam is Caroline en als hoedster is het mijn doel om een omgeving te creëren waarin elke deelnemer zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Dit samenzijn is een uitnodiging om je innerlijke systeem te verkennen, te helen en de banden te versterken die ons verbinden met elkaar. Dit jaar nodig ik jullie uit voor een unieke inspiratiesessie, gericht op het herontdekken en verdiepen van de heilige relatie tussen moeder en dochter.
De inspiratie sessie, getiteld “Van Hart tot Hart: Herontdekken en ontwikkelen” biedt een kans om samen in liefde en waarachtigheid de dynamiek van de meest essentiële relatie te verkennen. Via geleide meditaties, openhartige gesprekken en creatieve systemische oefeningen creëren we een veilige ruimte waarin we elkaar op een dieper niveau kunnen ontmoeten en begrijpen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en deze transformerende dagen samen te beleven.

https://carolineschaay.nl/

Mijn naam is Marsha. Als alleenstaande moeder van vier heerlijke kinderen, drie dochters en een zoon, hoed ik mijn eigen mini tribe. Ik heb met mijn oudste dochter en zoon deelgenomen aan Rite of Passage gatherings. Het voelde als thuiskomen en puzzelstukjes die op hun plek vielen. Voor mijn kinderen, maar zeker ook voor mijzelf. Welke plek neem ik in als moeder voor mijn kinderen? Maar ook welke plek mag ik innemen als vrouw?
Ik ervaar het moederschap als een grote rite van overgangen naar nieuwe fases, elke dag. Hoe behoud ik in deze dynamiek ook nog mijn eigen plek nog als vrouw? Tijdens de Rite of Passage gatherings heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om af en toe ook in een bedding van vrouwelijke energie en liefde gedragen te worden. Unieke ervaring voor mij. Dat wat ik als vrouw geef ook mogen ontvangen. Heerlijk en wat een thuiskomen! Als hoedster op SpringFlower creëer ik graag een tribe met jullie om elkaar te dragen en gedragen te mogen worden. Precies zoals je bent. Welkom!
Hallo ! Mijn naam is Sassa, een creatieve duizendpoot die jou, samen met mijn dochter Alysha, wil inspireren. Ons doel is bewustwording brengen door verbinding in creativiteit. We willen jou, groot of klein, laten stralen vanuit jouw unieke zelf en in jouw eigen flow. Ons uitgangspunt is een mooi verhaal. Al luisterend ontstaat een magisch moment waarin jouw creativiteit wakker wordt en jouw handen willen spreken. Geef ze de vrijheid om een talkingstick, een dromenvanger of een veer te maken. De materialen zijn aanwezig, maar je gaat ook zelf op zoek in de natuur.
Wil je gewoon een moment om tot jezelf komen? Kom heerlijk een mandala kleuren of maak een visionboard. Voel je welkom om in vreugde, plezier en liefde jouw creatieve zelf te laten bloeien!
Mijn naam is Wendy en mijn passie in het leven is het uiten van Creatieve Expressie en dit ook te delen. Hiermee wil ik anderen inspireren hetzelfde te doen. Op deze manier kunnen we ons innerlijk kind heerlijk laten spelen, wat ook weer heel ontspannend en helend is.

Tijdens Spring flower kom ik een Sound Journey geven over een krachtdier. Dit krachtdier zal een speciale boodschap komen brengen. De Sound Journey is een geleide meditatie/ visualisatie die op een verhalende manier wordt verteld en je meeneemt op een reis onder begeleiding van mijn instrumenten, zoals de Handpan, drum en de rainstick. Na de Sound Journey gaan we iets creatiefs maken wat aansluit op het verhaal zodat je ook een aandenken hebt om mee naar huis te nemen. Ik kijk er naar uit om samen op klankavontuur te gaan.

Mijn naam is Ana, weefster van licht en ancient wisdom. Liefdevolle moeder van Cheyenne, twee poezendames en doula voor alles wat bij het leven hoort. Eén met de natuur ben ik diep verbonden aanwezig bij alles wat zich aandient. Het leven aanschouwend als een ceremonie. Ik weef mijn Zijn, liefde voor zingen, dansen, sjamanistische/somatische systemische opstellingen (in opleiding bij Stefania Ammirata) in alles wat ik doe en dein zo, vanuit de keuken met de sisters van Foekje’s EkoFood, mee op de golven van SpringFlower. Van uit mijn hart zal ik bijdragen aan (h)eerlijke gerechten, mooie ontmoetingen, sisterhood… ik ben klaar om lekker te verwilderen en mij diep te verwonderen…
Instagram: ana.weaver.of.light

Mijn naam is Allyson. Ik kom dit jaar voor het eerst naar SpringFlower, en ik heb er ontzettend veel zin in! Mijn passie in het leven is om mijn steentje bij te dragen zodat iedereen zich geliefd, oprecht gezien en gehoord en welkom voelt. Zodat jij voelt dat je mag zijn wie je bent, en dat jouw aanwezigheid op onze prachtige aarde van grote waarde is! Ik vind het fijn om kinderen, jongeren én volwassenen te steunen in het ontdekken wie ze werkelijk zijn en om in hun eigen, unieke kracht te staan. Dat doen we ook samen, in verbinding. In die verbinding met elkaar op SpringFlower neem ik mijn liefdevolle, oprechte aandacht mee. Ik vind het fijn om in het samenkomen met elkaar harmonie en balans te creëren, met lekker veel ruimte voor liefde, gezelligheid, ontdekken, verwonderen en avontuur! Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en een stukje samen te reizen.

Mijn naam is Simone en tijdens Spring Flower bied ik als ehbo-ster jou rust en veiligheid wanneer je even kwetsbaar bent. Kom gerust langs voor een pleister of een splinter, voor groot of klein ongemak.
In het dagelijks leven ben ik ook bezig met “doekjes voor het bloeden”. Ik ben naaister bij LottePads, waar we uitwasbare inlegkruisjes, maandverband, incontinentieverband en kraamverbanden maken. Allemaal met een leuke print of egale kleur, helemaal afgestemd op jouw behoeften.”

https://lottepads.nl

Mijn naam is Ria. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en jou te inspireren. Op Spring Flower ga ik verschillende workshops geven. Peble stones beschilderen. Speksteen bewerken. Je eigen krachtstok of ritme stokken maken. Ik nodig je graag uit. Op mijn kraam vindt je heel veel mooie handgemaakte creaties. o.a. moeder en kind kopjes, grappige
Gnoomen, wierrookhouders, beschilderde pebble stones, hangers en nog veel meer.
https//www.facebook.com/ria.ruitenberg.35

Mijn naam is Foekje. Samen met mijn team bestaande uit vrouwen en meisjes uit 3 generaties verzorg ik de maaltijden voor jullie. Ik ben graag verbonden met de natuur, dus een plek waar we buiten kunnen koken met zicht op de bomen, de struiken en de geluiden van de vogels dichtbij maakt me blij. Ik kook met biologische producten en probeer me in te leven in dit bonte gezelschap van diverse leeftijden om de maaltijden voor ieder passend te maken. SpringFlower is voor mij een plek waar iedereen zichzelf mag zijn, in een veilige bedding, gezien wordt in het moment. Ik heb in mijn leven zo vaak momenten gehad waarin ik echt koos voor mijn eigen pad, niet de weg volgend die anderen voor mij hadden bedacht of gewenst. Het vraagt om kracht, om vertrouwen, om zelfkennis en om zelfliefde. SpringFlower is een plek waar we allemaal een voorbeeld voor elkaar zijn om te stralen in je eigenheid. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn.

https://www.foekjesekofood.nl

Mijn naam is Carla en mijn passie in het leven is om te verbinden met prachtige mooie mensen. Om in deze verbinding met elkaar te spelen en te zijn. Waar ik helemaal aan van ga is wanneer ik een steentje kan bijdragen in iemands ontwikkeling naar bewustwording van hun talenten. Ik kan genieten van de twinkeling in iemands ogen wanneer ze doen wat ze het allerliefste doen. En wanneer ik mensen mag helpen naar binnen te keren om zichzelf te ontdekken. Dit doe ik voornamelijk door het geven van Cacao Ceremonies en Reiki behandelingen. Cacao en Reiki hebben me veel gebracht in mijn spirituele reis waaronder contact maken met mijn innerlijke wijsheid. Het lijkt me zo fijn om als vrouwen onder elkaar te komen. Elkaar bedding te geven en te kunnen zakken in deze vrouwelijke energie samen. Elkaar te inspireren en te voeden in onze mooie kwaliteiten. Ik heb er zin in en het lijkt me erg leuk jullie te ontmoeten op Springflower. Ik zie er naar uit als vrijwilliger bij te mogen bijdragen aan dit mooie festival.

https://www.instagram.com/deholistischehulpverlener/

Mijn naam is Marianque. Balans in emoties, van je valkuil je talent maken…dat is waar ik je bij kan helpen m.b.v. de Bach Bloesem Remedies, een eenvoudige, natuurlijk en veilige geneeswijze.
In de workshop “Loslaten! Hoe dan” gaan we kijken wat er allemaal komt kijken bij ‘loslaten’ en zal je ontdekken dat het niet om ‘loslaten’ gaat maar over ‘iets’ in jezelf ontwikkelen. En dat kan per onderwerp heel verschillend zijn. Dat alleen al geeft veel inzicht, gebruik je er de bijbehorende Bloesem Remedies voor, dan kom je sneller verder.
https://www.deBachBloesemExpert.nl

Mijn naam is Fien en ik hou van tekenen en energiewerk. Dit heb ik gecombineerd tot helende henna tattoo’s. Ik geef healings door middel van symbolen en tekeningen te plaatsen op iemands lichaam. Je kan kiezen uit biogeometrische symbolen die specifiek inwerken op het fysieke lichaam. En/of kan je kiezen voor een intuïtieve tattoo die wordt neergezet aan de hand van een specifiek thema dat je zelf kiest. Zo geef ik via afstemming voor ieder persoonlijk een tekening die in werkt op haar energie. Daarnaast heb ik ook voorbeeldjes met gewoon leuke henna designs om het vrouw zijn te vieren want dat kan en mag ook gewoon natuurlijk! 🙂 Er is ook ruimte om zelf iets naar voor te brengen wat je graag zou hebben als tattoo. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Mijn naam is Irma. Ik wens dat alle meiden en vrouwen hun kroon opzetten en krachtig innerlijk leiderschap pakken. Luisteren naar je innerlijke stem, je eigen lol vinden en je eigen wijze leven leiden. Op Springflower zal ik hoedster zijn en een inspiratiesessie geven over het jaarwiel en de godinnen. Ik wens dat je je welkom en thuis mag voelen met alles wat er is.

www.irmaspit.nl

Mijn naam is Sara en op SpringFlower verzorg ik thee & lekkers in de Lounge tent. Ik hou van dieren en bakken & koken en ik heb er zin in.. tot in mei

Hallo! Wij houden van spelen, verbinden en plezier hebben.

Moeder en dochter Sarah en Jasmijn geven samen een workshop ‘massage- fijn voor groot & klein’. Dorien helpt mee.  Zie je het al voor je? (Aan) geraakt worden in een tipi tent? Aanraken en geraakt worden. Samen plezier hebben. Dat delen we graag met jullie deze dagen! In de rest van het jaar organiseren we samen gave retreats. 

https://www.dorientepas.nl

Mijn naam is Christa. Samen met Jonge Pionier Tara ben ik ook dit jaar weer op Springflower. Al sinds de allereerste Lente Lorelei komen wij naar dit prachtige festival. Wat ik zo mooi vind is het samenkomen met alle generaties vrouwen; van hele jonge babies tot grootmoeders. Dat samen zijn in tribe, ons weer herinneren hoe dat ook weer was, vind ik een grote rijkdom. Hoe heerlijk dat te beleven met mijn eigen dochter. Dit jaar ben ik hoedster van een minitribe, en geef ik een inspiratie-sessie. Mijn workshop gaat over de Kunst van Aanraken, over de Wheel of Consent en intimiteit. Speciaal voor jonge meiden en ook voor vrouwen. Hoe doe je dat nou eigenlijk, wat kom je allemaal tegen, wat is je Ja en je Nee, hoe kun je dichtbij jezelf blijven en toch ook gaan voor je verlangens? Hoe kun je op een veilige manier, voor je zelf en voor de ander, op ontdekkingstocht gaan in intimiteit? We gaan het ervaren en ermee spelen.

Ik ben gefascineerd door deze ervaring van mens zijn, in een fysiek
lichaam, met alles erop en eraan. Daar heb ik mijn werk van weten te
maken: ik geef trainingen voor vrouwen, heb een praktijk in lichaamswerk
en organiseer ook een aantal reizen.

https://www.sacredwoman.nl/

Mijn naam is Veerle en mijn passie is de kracht van vrouwelijke zachtheid leven. In de warme bedding van liefdevolle handen nodig ik je uit om te vertragen. Wanneer vrouwen / meiden / meisjes elk met hun eigen verhaal verbinden in een cirkel komt er ruimte voor heling en verbinding doorheen dimensies en tijd. Laat de kracht van aanraking en de wijsheid van tederheid ons geleiden terwijl we de grenzen van ons lichaam verkennen en omarmen.  Laat ons samen, in deze ontmoeting, een veilige haven creëren waarin elke vrouw haar eigen ritme ontdekt en contact kan maken met de bron van zelfliefde en verzachting. Moge deze cirkel van liefdevolle aanraking ons verankeren in het besef van onze gezamenlijke kracht en schoonheid.

https://www.veerle.love/

Mijn naam is Patti, Ga jij mee op wildplukavontuur in de natuur? Patti neemt je mee van de
paden af op zoek naar eetbaar groen. Je gaat het beleven, voelen en
proeven. Verwonder je over wat de natuur je allemaal voor lekkers biedt.
Het is een korte rustige wandeltocht waar veel wordt gedeeld. We gaan de
smaken van Moeder natuur weer ervaren en leren kennen. De workshop is
leuk voor 4 jaar en ouder. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen mee zonder
begeleiding. Tot avontuur in de natuur!

https://ww.beleef-de-natuur.nl

Mijn naam is Mai en toen ik heel wat jaren terug voor het eerst, een beetje schuchter, afwachtend en nieuwsgierig de eerste SpringFlower (toen nog Lente Lorelei) bezocht met mijn zus, voelde ik mij diep geraakt door de helende en bevrijdende kracht van Sisterhood. Het was alsof ik door een magische deur was gestapt, een totaal andere wereld in – zintuiglijker, kleurrijker, organischer -en ja ook orgastischer-, trager, speelser, gelaagder, stromender, tijdloos en inclusief,  – welke tegelijkertijd een heel vertrouwde kostbare her-innering was. Alsof ik weer thuiskwam, in iets dat groter was en is dan mijzelf. Een warm bad, met plek voor alles wat is, het mooie, lastige, weerbarstige, emotionele, vreugdevolle, blije, ontroerende, verlangende, spannende, moedige, verlegene. Die paar dagen toen, waren de aanzet van een wonderbaarlijke transformerende reis, die nog altijd duurt. Ik gun iedere vrouw, meisje, moeder, dochter, zuster, vriendin, in ieder geval een keer in haar leven, zich te kunnen laven aan deze bekrachtigende, glinsterende, speelse, tedere, zachtende, soms confronterende en bovenal transformerende energie van SpringFlower.

Na een lange, verrijkende, voedende winterslaap van vele vele manen dobberend in een lus van de tijd, kruip ik onder mijn steen vandaan. Ik volg het sterke verlangen en de uitnodiging de kennis en ervaringen over het pad van de Zeven Sluiers verder de wereld in te brengen. En de kunst van het niet doen, het laten ontstaan, vertraging, en zelfbeminning meer en meer te leven en te delen.

Je kunt me vinden als vallei-coach op de website van Vallei (https://www.vallei.online).

Hallo mijn naam is Shaina Shura, deze lente ben ik voor het eerst op Spring flower. Ik vind het heel spannend. Als flower breng ik dans. Poi dans om specifiek te zijn. Ben je daar niet bekend mee? Ik heb een link naar een leuke video hieronder waar je me ziet dansen met sok poi, ‘veil’ poi, podpoi en vuurpoi.

Wat gaan wij doen? Je linker en rechter breinhelft trainen om samen te werken, terwijl we ook heerlijk sensueel met ons lichaam bezig zijn. De workshop is voor allen van 9 tot 99 jaar. Kinderen jonger dan 9 alleen onder begeleiding van mama,

Doe je mee? Ik verheug me op ons samenzijn.

Mijn naam is Nathanja en mijn passie in het leven is Bevrijding, je vrije blije prachtige en krachige zelf herontdekken…!
Mijn intentie om als vrijwilliger mee te werken aan SpringFlower is Veiligheid in kwetsbaarheid, rust en vrede in alle bedrijvigheid , authentiek plezier, authentiek verdriet
Stralen! Met een lach en/of een traan, verbinding in authentieke eigenheid van ieder uniek persoon, vereren van onszelf/elkaar/The Divine Feminine En Masculine

Mijn naam is Ute en met veel vallen en opstaan leerde ik samen met andere kinderen van Nimmerland vliegen en in ons zelf en in het leven geloven. We hebben ontdekt, dat elke crisis kansen biedt tot vernieuwing. En elk moment van verwondering een begin is van een wonder. Je hebt alles IN JE, om na elke val iets hoger op te stijgen – Net zo lang tot je kunt vliegen! Kun je zelf een regenboog maken? Of met een reuzen regenboogparachute vliegen? Ben je al met dansende bellenblaas over een veld gevlogen? We gaan het ontdekken…REGENBOOGKUNST! Laat je inspireren door kleurrijke attributen, verrassende kostuums, uitdagende spelopdrachten en wonderbaarlijke lichteffecten – om je eigen vleugels uit te slaan! Samen maken we ons eigen regenboogland vol fantasie, spel, dans en verwondering!
enJOYcreation

00000000

Mijn naam is Maartje en ik kijk er enorm naar uit om voor het eerst naar sping flower te komen! Ik heb heel veel zin om te verbinden met vrouwen van alle leeftijden! Het leven in een tribe, in verbinding met de natuur, de seizoenen, het medicijnwiel is iets wat mij een enorm gevoel van thuis geeft. Graag leef ik via dans, schilderen, koken, massage, schrijven en muziek maken de pracht die deze wereld te bieden heeft. Door te observeren en te ervaren kun je zo enorm veel leren van een ander, of het nu een dier, een plant, een mens of een andere entiteit is. Beebright.earth / maartje@beebright.earth