Heel graag heten we jou van harte welkom om als Flower

jouw passie, kennis,

wijsheid en ervaring te delen..

 

Wil jij graag als Flower bijdragen aan SpringFlower door beschikbaar te zijn als vrijwilliger, hoedster van een tribe, een inspiratie of creatiesessie aan te bieden, healing of verwensessies te verzorgen, op de markt* jouw product aan te bieden of wellicht met een andere invulling die ondersteunt aan de Tribe, het moeder/dochter en Rite of Passage werk, dan verwelkomen wij je graag!

 

SpringFlower nodigt uit om je ware plek in te nemen. De enige unieke plek die alleen jij kunt innemen omdat deze voor jou bestemd is. Wees welkom om vanuit deze plek jouw passie, wijsheid, kennis & inspiratie te delen met de huidige en volgende generatie.

Samen creëren we graag een boeket Flowers die willen bijdragen in de vorm van:

  • Vrijwilliger (ondersteunen bij de op-& afbouw, verwelkomen, thuis voelen en verzorgen van mooi & schoon van het geheel).
  • Inspirator (verzorgen van een inspiratiesessie/workshop voor meisjes, meiden, moeders, moeders&dochters, grootmoeders, elders, vrouwen).
  • Hoedster (hoeden van een mini tribe waarbij je dagelijks een sharing begeleid).
  • Jonge Pioniers (14 – 21 jr) die voor en met elkaar willen creëren .

 

Laat het ons weten vóór 20 januari 2024. Graag ontvangen wij een mail met je motivatie en de vorm waarin je zou willen bijdragen via info@spring-flower.nl. Je ontvangt van ons in januari een reactie en van daaruit een mail met de link naar de ticketshop voor Flowers.

We krijgen vaker de vraag waarom je als Flower een ticket koopt als je ook bijdraagt aan het geheel.
SpringFlower is een gathering waarbij we allemaal onszelf inbrengen en bijdragen door onze unieke authentieke plek binnen de Tribe in te nemen. Als Flower ben je zowel medewerker als deelnemer. Je draagt bij door jouw unieke inspiratie sessie, product of dienst waar je jouw doelgroep direct mee kunt bereiken en de mensen de weg naar jou weten te vinden, ook na SpringFlower. Tevens maak je onderdeel uit van de SpringFlower Tribe waarbij je mee op reis genomen wordt binnen de Rite of Passage die we doorlopen. Je hebt zelf de mogelijkheid om een transitie door te maken zowel als vrouw, tevens ook als moeder met je dochter. Je bent onderdeel van een (mini) tribe waar je iedere dag je sharing en uiteindelijk ering mee deelt. Een unieke reis voor jou (en je dochter).

*Voor de doorlopende SpringFlower markt zien we een ambachtelijke markt voor ons met kruidenvrouwen, eigen gemaakte creaties, kleding, kaarten of boeken die aansluiten bij de visie van SpringFlower. Er zal daarnaast een centraal georganiseerde markt op één dagdeel voor en door iedereen zijn, net als het afgelopen jaar.

 

Vrijwilliger SpringFlower

• Ben jij iemand die belangeloos dienstbaar is aan het Veld?
• Zet jij je met liefde in voor dat wat er in het moment nodig is?
• Ben je iemand die graag iets voor een ander doet?
• Steek je de handen uit de mouwen, gewoon, omdat je daar zin in hebt?
• Ben je iemand die vanzelfsprekend ziet wat er moet gebeuren?

YES!

Verrijk het vrijwilligersteam van SpringFlower!

We organiseren SpringFlower op een prachtige plek in het bos. Ons vrijwilligersteam zorgt er  allereerst voor dat die plek nóg mooier wordt. Als vrijwilliger help je bij alles wat er tijdens de gathering nodig is. Van een ontvangst van de deelnemers, tot het zetten van thee, het schoonhouden van het terrein en allerlei ‘hand-en-span-diensten.’

Dit vraagt om toewijding en enthousiasme. Het vraagt om draagkracht en zelfstandigheid.

Wij zorgen er met ons team voor dat alles goed geregeld is. Je krijgt hier een heel fijne bedding met je mede-vrijwilligers en een onvergetelijke ervaring voor terug! Als vrijwilliger ben je er een dag eerder voor de opbouw en je helpt ook bij de afbouw. We zorgen ervoor dat het team groot genoeg is, waardoor je ook mee kunt doen aan de workshops, maar het is goed te beseffen dat je wel een rol te vervullen hebt en daarom: beschikbaar bent.

Als vrijwilliger betaal je een bijdrage om een deel van de kosten die we voor je maken (overnachten en eten) te dekken.

SAMEN begint bij de vrijwilligers van SpringFlower!

Voel jij de roep?

Stuur een mail naar Mika, via: vrijwilligers@spring-flower.nl en laat weten wat jouw drijfveer is om als vrijwilliger aan SpringFlower bij te dragen. Vermeld daarbij je telefoonnummer, dan neemt Mika contact met je op. Dank en tot gauw!