Heel graag heten we jou van harte welkom om als Flower

jouw passie, kennis,

wijsheid en ervaring te delen..

 

Wil jij graag als Flower bijdragen aan SpringFlower door beschikbaar te zijn als vrijwilliger, hoedster van een tribe, een inspiratie of creatiesessie aan te bieden, healing of verwensessies te verzorgen, op de markt* jouw product aan te bieden of wellicht met een andere invulling die ondersteunt aan de Tribe, het moeder/dochter en Rite of Passage werk, dan verwelkomen wij je graag!

SpringFlower nodigt uit om je ware plek in te nemen. De enige unieke plek die alleen jij kunt innemen omdat deze voor jou bestemd is. Wees welkom om vanuit deze plek jouw passie, wijsheid, kennis & inspiratie te delen met de huidige en volgende generatie.

Samen creëren we graag een boeket Flowers die willen bijdragen in de vorm van:

  • Vrijwilliger (ondersteunen bij de op-& afbouw, verwelkomen, thuis voelen en verzorgen van mooi & schoon van het geheel).
  • Inspirator (verzorgen van een inspiratiesessie/workshop voor meisjes, meiden, moeders, moeders&dochters, grootmoeders, elders, vrouwen).
  • Hoedster (hoeden van een mini tribe waarbij je dagelijks een sharing begeleid).
  • Jonge Pioniers (14 – 21 jr) die voor en met elkaar willen creëren .

Vrijwilliger SpringFlower

Met onze gathering creëren we binnen een paar dagen een dorp / een tribe.  Dat we ons mogen herinneren hoe we in vroegere tijden samenleefden – en hoe natuurvolkeren dat nu nog altijd doen. Door dat in ons wakker te maken, krijgen we een frisse en heldere kijk op hoe we dat eigenlijk doen: samenleven! 

It takes a village to keep the village clean

We doen eer aan de tribe als we mét elkaar ons dorp mooi en schoon houden. Daarom doen we dat met z’n allen. 

Vrijwilligersteam

De op- en afbouw van de gathering wordt wel gedragen door een groep vrijwilligers. Tijdens SpringFlower zijn zij de hoeders van de velden. Als hoeders nemen zij de deelnemers mee in dienstbaarheid voor ons dorp.

Als vrijwilliger help je bij alles wat er tijdens de gathering nodig is. Van een ontvangst van de deelnemer tot allerlei ‘hand-en-span-diensten.’ Dit vraagt om toewijding en enthousiasme. Het vraagt om draagkracht en zelfstandigheid.

Als vrijwilliger ben je er een dag eerder voor de opbouw en je helpt ook bij de afbouw. Tijdens de gathering is het belangrijk dat je beschikbaar bent en ook dat je goed voor jezelf zorgt en inspiratiesessies kunt volgen! Je betaalt een bijdrage om een deel van de kosten die we voor je maken (overnachten en eten) te dekken.

SAMEN begint bij de vrijwilligers van SpringFlower!

Voel jij de roep?

Stuur een mail naar Mika, via: vrijwilligers@spring-flower.nl en laat weten wat jouw drijfveer is om als vrijwilliger aan SpringFlower bij te dragen. Vermeld daarbij je telefoonnummer, dan neemt Mika contact met je op. Dank en tot gauw!

 

We krijgen vaker de vraag waarom je als Flower een ticket koopt als je ook bijdraagt aan het geheel.
SpringFlower is een gathering waarbij we allemaal onszelf inbrengen en bijdragen door onze unieke authentieke plek binnen de Tribe in te nemen. Als Flower ben je zowel medewerker als deelnemer. Je draagt bij door jouw unieke inspiratie sessie, product of dienst waar je jouw doelgroep direct mee kunt bereiken en de mensen de weg naar jou weten te vinden, ook na SpringFlower. Tevens maak je onderdeel uit van de SpringFlower Tribe waarbij je mee op reis genomen wordt binnen de Rite of Passage die we doorlopen. Je hebt zelf de mogelijkheid om een transitie door te maken zowel als vrouw, tevens ook als moeder met je dochter. Je bent onderdeel van een (mini) tribe waar je iedere dag je sharing en uiteindelijk ering mee deelt. Een unieke reis voor jou (en je dochter).

 

*Voor de doorlopende SpringFlower markt zien we een ambachtelijke markt voor ons met kruidenvrouwen, eigen gemaakte creaties, kleding, kaarten of boeken die aansluiten bij de visie van SpringFlower. Er zal daarnaast ruimte zijn voor een centraal georganiseerde marktkraam/tent voor en door iedereen waarbij je zelf kunt kiezen wanneer je daar je spullen wilt verkopen. In de Nieuwsbrief zullen we daar op terug komen..