Agnes

 

Mijn naam is Agnes Eising en vanuit passie en liefde deel ik SpringFlower. Mijn hele leven spelen bloemen een belangrijke rol en zijn ze altijd om me heen. Sinds ik moeder ben van 3 prachtige kinderen is mijn wereld verrijkt met inzichten en ervaringen rondom ouderschap en leer ik iedere dag opnieuw van de spiegels die mijn kinderen voor me zijn.

 

Ik ben graag in de natuur, hou van reizen, wandelen, mooie gesprekken en ontmoetingen en heb veel dingen nog nooit gedaan, maar denk dat ik het wel kan. Ik voel daarin onvoorwaardelijke steun van mijn lief Arian.

 

Mijn verlangen is groot om rites of passages – inwijdingsrituelen – en elkaar waarachtig ont-moeten in het samenzijn in een tribe onderdeel van het leven te laten zijn. Om uiteindelijk op een plek thuis te komen waar meerdere mensen, kinderen, dieren, in de natuur samen leven, samen een web vormen, waar ieders talent geleefd wordt. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen. Een plek waar meerdere generaties samen komen, waar iedereen zichzelf kan zijn in verbinding.

 

Graag creëer ik samen prachtige tuinen met geurende kleurrijke bloemen, vogels, insecten, vol verse groente en fruit. Een plek voor rituelen en ceremonies. Een plek om thuis te komen en het leven voluit leven.

 

SpringFlower is voor mij voor 4 dagen deze plek

 

Graag ontmoet ik je op SpringFlower 4-7 mei 2023

 

info@spring-flower.nl

 

4I0A5388_DEF