Foekje Vellema van Foekje’s Eko Food zorgt voor de catering met heerlijke kleurrijke maaltijden die voor meer dan 95%  bestaan uit biologische ingrediënten.

We gebruiken vooral groenten uit Nederland, als er al wat is kopen we lokaal! Het brood komt uit de polder, van de Zonnehoeve, dus brood wat met biologisch graan uit de polder wordt gebakken. Alle maaltijden zijn sowieso vegetarisch en worden in buffetvorm aangeboden zodat iedereen kan kiezen wat ie lekker vindt en wat bij je past.

Heb je een specifiek dieet of een allergie? Als je glutenvrij, lactosevrij of vegan eet dan koken we speciaal voor jou neem dan wel vooraf contact met ons op zodat we in ieder geval kunnen zorgen dat er bijvoorbeeld voldoende glutenvrij brood is of dieetvarianten van het toetje zijn. Andere diëten kunnen we geen rekening mee houden.
Mailen kun je naar (foekjevellema@gmail.com)

EIGEN EETGEREI MEENEMEN
Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

ONTBIJT
We serveren een gezond en energiek ontbijt met voor ieder wat wils:
Havermout gemaakt met rijstmelk, verschillende toppings, verschillende soorten brood en crackers, verschillende soorten zoet en hartig beleg, (soja)yoghurt met crunchy, muesli, fruit en om te drinken (rijste-) melk, sap en koffie. Thee is in de theetent. Tot een half uur na het ontbijt is de koffie inbegrepen bij het ontbijt, de rest van de dag kun je een lekkere kop bonenkoffie bij ons kopen tijdens openingstijden.

LUNCH
Tussen de middag bestaat de lunch uit een uitgebreid kleurrijk buffet met soep, salade, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en sap.

DINER
Onze avondmaaltijden variëren per dag en zijn geïnspireerd door de groenten van het seizoen. Er is voor iedereen voldoende keus en het diner wordt altijd afgesloten met een heerlijk toetje.
Het blijft dus elke dag een verrassing. Wij houden ook rekening met je dochter(s)!
Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij nog meer doen, neem gerust een kijkje op onze website: www.foekjesekofood.nl

Wellicht zien we je een keer helpen met groente snijden of bij de afwas. Het hoeft niet maar het is wel gezellig. Tot dan!