All inclusive cateringpakket:

Foekje Vellema van Foekje’s Eko Food zorgt voor de catering met heerlijke kleurrijke maaltijden die voor meer dan 90%  bestaan uit biologische ingrediënten.
We gebruiken vooral groenten uit Nederland, in de regio zijn jammer genoeg niet meer boeren te vinden waar we rechtstreeks vanaf kunnen nemen dus kopen we in bij de biologische groothandel en kijken vooral naar lokale groente.
Wel halen we in Zeewolde, op de Zonnehoeve brood wat  met biologisch graan uit de polder wordt gebakken .

Alle maaltijden zijn zowiezo vegetarisch en worden in buffetvorm aangeboden zodat iedereen kan kiezen wat je lekker vindt en wat bij je past.
Heb je een specifiek dieet of een allergie? Als je glutenvrij, lactosevrij of vegan eet dan koken we speciaal voor jou neem dan wel vooraf contact met ons op zodat we in ieder geval kunnen zorgen dat er bijvoorbeeld voldoende glutenvrij brood is of dieetvarianten van het toetje zijn. Andere diëten kunnen we geen rekening mee houden.
Mailen kun je naar (foekjevellema@gmail.com)

Eigen eetgerei meenemen

Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

Ontbijt

We serveren een gezond en energiek ontbijt met voor ieder wat wils: Havermout met rijstmelk en verschillende toppings, verschillende soorten brood en crackers, verschillende soorten hartig beleg, verschillende soorten zoet beleg, (soja)yoghurt met crunchy, muesli, fruit en om te drinken (rijste-) melk, jus , en koffie. Thee is in de theetent.

Lunch

Tussen de middag bestaat de lunch uit een uitgebreid kleurrijk buffet met soep, salades, een snack, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en sap.

Diner

Onze avondmaaltijden variëren per dag en zijn geïnspireerd door de mensen die komen en de groenten van het seizoen. Eén ding is zeker! Er is voor iedereen voldoende keus en het diner wordt altijd afgesloten met een heerlijk toetje.
Het blijft dus elke dag een verrassing.

Eén ding is zeker!

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij nog meer doen, neem gerust een kijkje op onze website: www.foekjesekofood.nl

Wellicht zien we je een keer helpen met groente snijden of bij de afwas. Het hoeft niet maar het is wel gezellig. Tot dan!

 

Tickets voor catering (10 maaltijden verdeeld over ontbijt, lunch en diner)

  • Deelnemers vanaf 18 jaar € 135,-
  • Deelnemers 12-17 jaar € 100,-
  • Deelnemers 5 – 11 jaar € 75,-
  • Deelnemers 2 – 4 jaar € 30,-
  • Baby’s gratis
20220505_SpringFlower_1489_kl