Veelgestelde Vragen

 

Voor de antwoorden klik op de plusjes. Onderaan de pagina staan specifieke vragen & antwoorden voor medewerksters.

Ik heb geen kinderen, is SpringFlower dan iets voor mij?

Ja, SpringFlower gaat over alle generaties, over het helen van de Vrouwenlijn en over het belichamen van de Vrouwelijke Energie. Voor een vrouw die trouw is aan haar innerlijk weten, een vrouw die haar eigen onderbewuste en schaduwkanten heeft verkend en nu dienstbaar wil zijn aan het wijzen van de weg en het bekrachtigen van anderen die hetzelfde pad willen gaan.
In het Siberisch Sjamanisme wordt gezegd: Wie geen kinderen heeft, is moeder van allen. Misschien wel een extra grote verantwoordelijkheid dus voor toekomstige generaties.
We nodigen je uit als je de roep van SpringFlower hoort, ook of misschien juist als je niet zo goed snapt waarom.

Wel is het zo, dat je veel meisjes van alle leeftijden gaat ontmoeten op de gathering. Dus als je helemaal niets met kinderen hebt, dan kun je beter voor het Lorelei vrouwen festival kiezen, als je je wilt voeden met vrouwelijke energie.

Mijn dochter is bang dat het programma heel zweverig is. wat kan ik haar zeggen?

Speciaal voor de meisjes/meiden is er een gevarieerd programma waarbij creativiteit voorop staat.
We zullen in de sharing cirkel ook aandacht geven aan persoonlijke ontwikkeling met beide benen op de grond. We heten de meiden en meisjes welkom in de cirkel van vrouwen

Ik heb een dochter van 4, is er een programma voor haar?

Het programma voor de meisjes is vooral gericht op de leeftijd vanaf 7 jaar.
Natuurlijk is het gezellig om al op jongere leeftijd samen te komen en deel te nemen aan de gezamenlijke onderdelen en de sfeer te proeven. We maken met elkaar deel uit van een tribe van vrouwen van alle generaties, van de allerkleinsten tot de grootmoeders

Is er oppas mogelijkheid voor mijn dochter als ik een workshop wil doen?

Er is geen oppas mogelijkheid tijdens de SpringFlower gathering. Voel je vrij om aan een andere moeder/zuster te vragen of jouw dochter even bij haar kan zijn zodat jij een workshop kunt volgen.

Kan ik ook 1 dag naar de gathering komen?

Nee, deelname is voor de hele gathering. We bouwen een gezamenlijke energie op vanaf openingsavond voor medewerksters (één dag eerder) t/m de sluiting en daarin past het niet dat vrouwen per dag invoegen of weggaan.

Zijn er losse maaltijden te koop op het terrein?

Er zijn geen losse maaltijden te koop. Het cateringpakket van Foekje bestaande uit een gezond en biologisch ontbijt, lunch en diner is een aanrader om aan te schaffen zodat je zelf geen voorraad aan eten hoeft mee te nemen en je ook geen tijd kwijt bent aan koken en voorbereiden.

Mag ik een caravan of camper meenemen?

Ja dat mag, dit is inbegrepen in de prijs.
Houd er wel rekening mee dat je voor elektra een kleine meerprijs betaald. De elektra capaciteit op het terrein is echter beperkt en grotendeels nodig voor catering, muziek en verlichting.

Mogen huisdieren mee?

Nee, huisdieren mogen niet mee. In het verleden hebben we hier geen goede ervaringen mee gehad, ook als baasjes aangeven dat hun huisdier zeker geen overlast zou veroorzaken.

Onderstaande vragen & antwoorden zijn relevant voor medewerksters.

Wanneer, hoe en bij wie kan ik me aanmelden?

Voel jij een “ja” om bij te dragen aan SpringFlower lees dan de visie en de programma onderdelen goed door.

Stuur vervolgens een mail naar inf@spring-flower.nl waarin je de volgende vragen beantwoordt (per vraag of in z’n geheel, omdat de antwoorden kunnen overlappen):

  • Wat raakt je in de missie van SpringFlower?
  • Waarom wil jij bijdragen hieraan?
  • In welke vorm zie je jouw bijdrage?
Wanneer start SpringFlower voor "flowers"/medewerksters?

Voor “flowers”/medewerksters start de gathering één dag eerder. Je hebt dan tijd om je tent/werkplek op te bouwen en daarnaast vinden we het belangrijk om met alle “flowers”/medewerksters samen een bedding te creëren waarin de deelneemsters zich welkom voelen de volgende dag. De details hierover ontvang je via diverse mailings in de aanloop naar de gathering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA